Als groeipartner zijn wij gek op tooling!

Tools zijn namelijk de manier om efficienter, sneller en beter te werken. Daarnaast zijn we in staat om bepaalde stappen te automatiseren, zodat er meer tijd overblijft om te focussen op andere belangrijke zaken. Hierbij kun je denken aan tools als Confluence, om beter samen te werken. Andere tools zoals feedmanagement, marketing automation en SEO monitoren tools zijn ook een enorm belangrijk onderdeel van het online succes van bedrijven.

Jouw Machinekamer

Naast SEO en andere efficiency tools zijn er ook veel tools om alle data en resultaten inzichtelijk te maken. Wij noemen dat de machinekamer. De machinekamer van jouw bedrijf moet kloppen, anders kun je niet op de juiste manier waarde toevoegen. Het begint bij de basis; Google Analytics 4 en Google Tagmanager. Hierbij zorgen we dat we alles van en op de website op de juiste manier inzichtelijk maken. Daarnaast zorgen we ervoor dat er met behulp van de juiste pixel ook complete inzichten zijn in alle campagnes die (gaan) draaien. Dit alles verwerken wij in een overzichtelijk real-time dashboard voor alle betrokkenen. Op basis van dit dashboard sturen we wekelijks bij en zetten we de juiste stappen naar groei (en succes).

Welke tooling is voor jou van toepassing?

We hebben geen standaard pakket, maar op basis van onze samenwerking bepalen we de juiste tooling. Hierin maken wij alleen gebruik van de nieuwste en beste tooling die bij jouw ecosysteem past. Onze marketeers worden goed geschoold in het gebruik van tooling en we hebben een aantal technische specialisten in het team met development en back-end ervaring.

Welke tools wij gebruiken

Weten waarom wij bepaalde tools wel of niet gebruiken?

Wij gaan graag met je in gesprek! Wil je meer informatie over belangrijke voorwaarden aan de juiste tooling en data-inzichten? Ook daarvoor kun je ons bereiken!

Let's Talk!