Discipline 1: Content marketing

Een belangrijk onderdeel van marketing en design is content marketing. Hierbij werken we vanuit de customer journey content uit die nauwloos aansluit bij de doelgroep en de klantreis. Op basis van verschillende activiteiten zetten we deze content gericht in, met als doel om:

We ontwikkelen case studies, whitepapers, e-books, blogs, seo teksten, nieuws video’s. Doel is niet direct om verkopen te realiseren, maar om de doelgroep te bereiken, boeien en binden. De focus ligt voornamelijk op de informatie voorzieningen en het geven van de juiste adviezen, met als doel om een band op te bouwen en vertrouwen te wekken. Aan de hand van jouw doelgroep en de klantreis die we samen opstellen ontwikkelen we de juiste content.

Discipline 2: Visual design & UX

Doorontwikkeling van de website, verbeteren van de website ten behoeve van de klant en de klantreis etc. Grafisch ontwerp dat aansluit bij het bedrijf, doelgroep en de markt.

We designen websites, landingspagina’s, content en visuals, aantrekkelijke bannersets, aantrekkelijke animaties, productvideo’s voor social media, steengoede visuals die oproepen tot actie.

UX gaat in op het designen van een foutloze klantervaring op de website en het continu verbeteren van deze ervaringen. Het maken van een ontwerp dat resulteert in een optimale gebruikerservaring. Hierbij zorgen we dat we op basis van inzichten, data, best practises een goed werkende ervaring bouwen die naadloos aansluit bij de identiteit van de organisatie.

Ontwikkelingen van banners, visuals etc. Om te gebruiken in de campagnes.