20-04-2018

Geschreven door: Corne Degen

, , ,

Inleiding

XS4ALL staat voor het volledig benutten van de mogelijkheden van internet. Voor de vrije en ongecensureerde uitwisseling van gegevens, informatie en ideeën. Voor iedereen.

Doelstelling

Het optimaliseren van de belangrijkste pagina’s van  XS4ALL ten behoeve van de effectiviteit van de zoekmachinemarketing (SEA & SEO) inzet. Daarnaast moet de gebruikerservaring op verschillende apparaten optimaal zijn om zo de conversieratio te maximaliseren.

Uitwerking

Voor XS4ALL doet Prodos een uitgebreide analyse van de huidige pagina’s en hoe het content aanbod op deze pagina’s aansluit bij de zoekvragen en informatiebehoefte van de consument. Prodos geeft advies over de kracht van de huidige content en waar de grootste kansen liggen op het gebied van content creatie.

Daarnaast is er gekeken naar de grootste kansen op het gebied van SEO optimalisatie. Daarbij zijn zowel content als techniek meegenomen in een uitgebreide analyse met als resultaat een actiegericht stappenplan voor het optimaliseren van de belangrijkste pagina’s van de beste internet provider van Nederland.

XS4ALL – First Class Internet