29-04-2019

Geschreven door: Wilco

, , , ,

Inleiding:
Jumba is een online woonplatform waar alle informatie over koopwoningen, buurten, woningwaardes en onafhankelijk advies op één plek te vinden is. Zo bied Jumba huizenbezitters een centrale plek met alle informatie over de woning en alles wat te maken heeft: de buurt, de waardeontwikkeling, de markt. Want waarom zou je in een online wereld nog steeds alle info op verschillende plekken moeten verzamelen? Precies! Jumba is de plek waar je terecht kunt in élke woonfase. Als je goed zit, als je wilt nadenken over je woontoekomst en als je wilt kopen of verkopen.

Jumba wil een zo volledig mogelijk beeld te geven van de woningmarkt. Dit betekent dat wij informatie van woningen verzamelen (te koop en niet te koop) en zelf uniek aanbod toevoegen vanuit onze gebruikers.

Samenwerking:
Voor Jumba.nl is Prodos werkzaam als online marketing partner. Prodos helpt en ondersteund Jumba bij opzetten van een effectieve online marketing strategie. Hierbij is Prodos verantwoordelijk voor de uitvoering van onder andere de SEO strategie, Google Adwords Campagnes, Conversie Optimalisatie en Social Media.

Doelstelling:
Met de inzet van diverse online marketingkanalen het aantal inschrijvingen verhogen.

Jumba