05-03-2018

Geschreven door: Corne Degen

, ,

Inleiding

Voluitlevenmetdiabetes.nl is een platform van DVN Regie B.V. voor mensen met diabetes, in het bijzonder voor degene die type 2 hebben. Uiteraard kun je hier ook terecht als je gezonde inspiratie zoekt. Met behulp van het aanbod dat je hier vindt willen wij op een positieve manier aanzetten tot een gezonde en actieve levensstijl.

Doelstelling

Het team dat binnen DVN Regie B.V. verantwoordelijk is voor het platform Voluilevenmetdiabetes.nl wil graag hun Google Analytics kennis vergroten om zo de grootste kansen binnen hun platform te herkennen en de online marketing activiteiten te kunnen beoordelen.

Uitwerking

In een aantal trainingssessies zullen de experts van Prodos Online Marketing de verschillende mogelijkheden en praktische toepassingen van Google Analytics en andere relevante platformen toelichten. Daarnaast zullen traingsslides gedeeld worden en zijn de medewerkers van Prodos  beschikbaar voor vragen rondom Google Analytics en andere relevante zaken zoals conversie optimalisatie en het instellen van Google Tag Manager en Enhanced E-commerce.

DVN Regie B.V.