Ons portfolio

Wij hebben al vele klanten met mooie merken mogen helpen. Samen hebben wij hun ambities, plannen en doelstellingen gerealiseerd. En daar zijn we trots op. Zo trots dat we een aantal projecten met jullie willen delen.Bekijk hier een selectie van onze projecten.

Tutorchannel

Tutorchannel

Online advertising, Strategie, Zoekmachine Marketing

Tutorchannel.eu is een on-demand bijlesplatform dat zich focust op het geven van bijles aan middelbare scholieren. Scholieren kunnen kijken wie er online is en direct uitleg krijgen over het hoofdstuk of onderwerp waar ze vastlopen. Tutorchannel heeft Prodos in de arm genomen om samen een strategie en product lancering op te zetten. Het doel is om in de aankomende maanden het nieuwe platform te promoten onder de doelgroep middels verschillende campagnes.

Bekijk de website

Swiss Point Of Care

Marketing Automation, Online advertising, Strategie, Zoekmachine Marketing

Swiss Point Of Care is een online platform gespecialiseerd in meetinstrumenten, keto producten en vitamines & supplementen. De missie van het bedrijf is om mensen te helpen de controle over hun gezondheid terug te nemen. Samen met Swiss Point Of Care bouwt Prodos aan een succesvolle internationale toekomst voor het platform en de producten. De focus hierbij ligt op het optimaliseren van de website, klantreis en ervaring en het uitbouwen van de groei over de verschillende kanalen.

Bekijk de website

Case: Brunotti

Marketing Automation, Online advertising, Strategie, Zoekmachine Marketing

In de vele jaren dat Prodos en Brunotti al samenwerken, is er een mooie groei gerealiseerd. De afgelopen tijd heeft Prodos samen met Brunotti had gewerkt aan het realiseren van omzetgroei in de verkoop van winterkleding. Meer weten over onze samenwerking en deze case? Lees dan snel verder!

Lees meer

Koffievoordeel & Koffiemarkt

Affiliate Marketing, Online advertising, Strategie, Zoekmachine Marketing

Koffiemarkt en koffievoordeel zijn twee labels van E-luscious en richten zich op de verkoop van koffie en toebehoren op de Nederlandse en Belgische markt. Voor beide labels is Prodos verantwoordelijk voor de volledige online performance. Hierbij werkt Prodos dagelijks aan het maximaliseren van de resultaten uit alle advertentie, affiliate en shopping campagnes.

Bekijk de website

Wijnvoordeel

Online advertising, Strategie, Zoekmachine Marketing

Wijnvoordeel is de grootste webshop in Nederland en België in de online verkoop van wijn. Prodos is verantwoordelijk voor de performance van de Shopping en Search campagnes binnen het zoeknetwerk van Google. Tevens adviseert Prodos Wijnvoordeel over de inzet van andere online marketing kanalen.

Bekijk de website

Charlie Temple

Online advertising, Strategie, Zoekmachine Marketing

Charlie Temple is een internationaal brillenmerk dat sinds 2016 bestaat. Het bedrijf richt zich op het ontwerpen, produceren en online verkopen van kwalitatief hoogwaardige op maat gemaakte brillen voor een scherpe prijs. Het bedrijf is een ‘pure e-commerce player’ en actief in o.a. Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk. Voor Charlie Temple is Prodos naast strategisch partner, mede verantwoordelijk voor de performance voor de Google Adwords, Google Shopping, Google Display en Microsoft advertising kanalen. Hierbij ligt de focus op het winstgevend inzetten en uitbouwen van de beschikbare advertentiemogelijkheden.

Bekijk de website

Loods 5

Strategie

Loods 5 bestaat sinds 1999. Wat begon als fabrieksoutlet is uitgegroeid tot een volwaardige woonwinkel waar je met iedere woonwens terecht kan. In de winkels en online kun je terecht voor nieuwe meubels en woonaccessoires maar ook voor een flinke dosis inspiratie. Prodos ondersteunt Loods 5 bij het inzichtelijk maken en analyseren van de beschikbare online data. Op basis hiervan kunnen nieuwe en nauwkeurigere beslissingen gemaakt worden die bijdragen aan de exponentiële online groei van één van de grootste online woon & inspiratie platformen van Nederland.

Bekijk de website

Dokter.nl

Online advertising, Strategie

Dokter.nl is één van de grootste gezondheidsplatforms van Nederland, dat al meer dan 15 jaar zorgconsumenten en zorgaanbieders bij elkaar brengt. Het heeft een actieve gezondheidscommunity met gemiddeld 2 miljoen bezoeken per maand.

Bekijk de website

DVN Regie B.V.

Online advertising, Strategie

Prodos verzorgt voor de Diabetesvereniging o.a. Google Analytics trainingen voor het team achter Voluitlevenmetdiabetes.nl, hét online platform voor mensen met diabetes.

Bekijk de website

Enthousiast geworden?

Wil je met jouw huidige online platform naar een nieuw niveau? Of heb je een idee en wil je een volledig online concept laten ontwikkelen?