Ons portfolio

Wij hebben al vele klanten met mooie merken mogen helpen. Samen hebben wij hun ambities, plannen en doelstellingen gerealiseerd. En daar zijn we trots op. Zo trots dat we een aantal projecten met jullie willen delen.Bekijk hier een selectie van onze projecten.

Case: Wijnvoordeel & Meiland

Online advertising, Strategie, Zoekmachine Marketing

In samenwerking met de familie Meiland, Wijnvoordeel en Link heeft Prodos in het najaar van 2020 een grote social campagne opgezet. De campagne zorgde voor veel (media) aandacht en verkopen van de La Famille Meiland wijn. Meer weten over onze samenwerking en deze case? Lees dan snel verder!

Lees meer

Case: Brunotti

Marketing Automation, Online advertising, Strategie, Zoekmachine Marketing

In de vele jaren dat Prodos en Brunotti al samenwerken, is er een mooie groei gerealiseerd. De afgelopen tijd heeft Prodos samen met Brunotti had gewerkt aan het realiseren van omzetgroei in de verkoop van winterkleding. Meer weten over onze samenwerking en deze case? Lees dan snel verder!

Lees meer

Koffievoordeel & Koffiemarkt

Affiliate Marketing, Online advertising, Strategie, Zoekmachine Marketing

Koffiemarkt en koffievoordeel zijn twee labels van E-luscious en richten zich op de verkoop van koffie en toebehoren op de Nederlandse en Belgische markt. Voor beide labels is Prodos verantwoordelijk voor de volledige online performance. Hierbij werkt Prodos dagelijks aan het maximaliseren van de resultaten uit alle advertentie, affiliate en shopping campagnes.

Bekijk de website

Wijnvoordeel

Online advertising, Strategie, Zoekmachine Marketing

Wijnvoordeel is de grootste webshop in Nederland en België in de online verkoop van wijn. Prodos is verantwoordelijk voor de performance van de Shopping en Search campagnes binnen het zoeknetwerk van Google. Tevens adviseert Prodos Wijnvoordeel over de inzet van andere online marketing kanalen.

Bekijk de website

Charlie Temple

Online advertising, Strategie, Zoekmachine Marketing

Charlie Temple is een internationaal brillenmerk dat sinds 2016 bestaat. Het bedrijf richt zich op het ontwerpen, produceren en online verkopen van kwalitatief hoogwaardige op maat gemaakte brillen voor een scherpe prijs. Het bedrijf is een ‘pure e-commerce player’ en actief in o.a. Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk. Voor Charlie Temple is Prodos naast strategisch partner, mede verantwoordelijk voor de performance voor de Google Adwords, Google Shopping, Google Display en Microsoft advertising kanalen. Hierbij ligt de focus op het winstgevend inzetten en uitbouwen van de beschikbare advertentiemogelijkheden.

Bekijk de website

Lazy Susan Garden Furniture

Online advertising, Zoekmachine Marketing

Lazy Susan Garden Furniture is een internationaal bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de productie en verkoop van onderhouds- en roestvrije tuinmeubelen. Het bedrijf is gevestigd in Chichester (UK) en heeft momenteel 6 webshops, waarvan 5 in Europa. Prodos richt zich als internationale performance groeipartner van Lazy Susan Garden Furniture in eerste instantie op het uitbouwen van de e-commerce activiteiten en groei in Frankrijk en Duitsland.

Bekijk de website

TJIP

Online advertising, Strategie, Zoekmachine Marketing

Als ‘The Platform Engineers’ en ‘The Platform Investors’ profileert TJIP zich richting haar omgeving als specialist op het gebied van platforms. Hierbij ligt de focus op de ontwikkeling, investering en exploitatie van deze platforms: voor klanten, met partners of volledig in eigen beheer. Samen met de marketingafdeling van TJIP is Prodos actief bij het opzetten van gerichte marketingcampagnes in Google en LinkedIn. Hierbij ondersteunt Prodos op zowel advies als operationeel niveau.

Bekijk de website

Auréus

Strategie, Zoekmachine Marketing

Auréus vermogensbeheer is een vertrouwde, verantwoorde en vooruitstrevende vermogensbeheerder met 9 vestigingen, verspreid over het land. Met een belegend vermogen van 1,7 miljard onderscheid Auréus zich als full-service vermogensbeheerder gefocust op maatwerk en persoonlijk contact. Samen met Auréus is Prodos actief bij het opzetten en inrichten van de online marketing strategie en de daarbij behorende activiteiten. De focus hierbij ligt op het bepalen van de juiste doelstellingen, opzetten en uitvoeren van verschillende activiteiten (o.a. verbeteren website & opzetten campagnes) en het uitbouwen van succesvolle campagnes gericht op naamsbekendheid en leadgeneratie.

Bekijk de website

Productpine

Marketing Automation, Strategie, Zoekmachine Marketing

Productpine is een software gedreven retail-as-a-service platform voor innovatieve consumenten producten. Als platform biedt ze merkeigenaren de mogelijkheid om zowel on- als offline direct in contact te staan met de consument. Voor consumenten is dit platform een winkelconcept, waar je zowel fysiek als online de meest innovatieve merken kunt ontdekken en kopen. Prodos ondersteund Productpine als full-service performance partner bij de inzet van Google Shopping en Search campagnes, de volledige automatisering van de productfeedmet behulp van Channable en bij het adviseren van conversie verhogende aanpassingen voor en op de website.

Bekijk de website

Enthousiast geworden?

Wil je met jouw huidige online platform naar een nieuw niveau? Of heb je een idee en wil je een volledig online concept laten ontwikkelen?