Ons portfolio

Wij hebben al vele klanten met mooie merken mogen helpen. Samen hebben wij hun ambities, plannen en doelstellingen gerealiseerd. En daar zijn we trots op. Zo trots dat we een aantal projecten met jullie willen delen.Bekijk hier een selectie van onze projecten.

Online ZorgZus

Online ZorgZus

Strategie, Webdevelopment

De Online ZorgZus biedt betrouwbaar online advies voor vrouwen met zorgvragen. De Online ZorgZus is een gespecialiseerde verpleegkundige die snelle professionele hulp, begeleiding en advies geeft aan vrouwen over. Prodos is verantwoordelijk voor het realiseren van dit prachtige nieuwe platform. Naast het ontwerp is Prodos verantwoordelijk voor de optimalisatie van de website.

Bekijk de website

DenDolder.nl

Webdevelopment

DenDolder.nl is een nieuw platform waar relevante informatie en evenementen worden gedeeld over Den Dolder op het gebied van wonen, werken, sporten, ondernemen, etc. In samenwerking met MarketingRaakt en Vrije Stijl hebben wij een platform gerealiseerd waar we trots op zijn. Het bloggen en het delen van evenementen die in en om Den Dolder plaatsvinden zijn de belangrijkste functionaliteiten van dit platform. Deze blogposts en evenementen zijn ingedeeld in categorieën die ieder hun eigen stijl hebben.

Bekijk de website

4moms

Online advertising, Webdevelopment, Zoekmachine Marketing

Shop4moms.nl is een webshop met revolutionaire babyproducten. 4moms is een snel groeiende onderneming die de manier waarop ouders over babybenodigdheden denken, verandert door opmerkelijk betere producten te creëren! Prodos heeft voor 4moms een compleet nieuwe webshop gemaakt voor in Nederland en België. Daarnaast helpen wij onder andere bij zoekmachinemarketing en social media marketing om de juiste doelgroep te bereiken en zoveel mogelijk online verkopen te genereren.

Bekijk de website

Van de Velde

Online advertising, Strategie, Webdevelopment, Zoekmachine Marketing

Prodos ondersteunt Van de Velde bij het lanceren van diverse e-commerce platformen voor de merken van Van de Velde en de marketingactiviteiten hier omheen.

Bekijk de website

Werfselect – De PastPrecies match

Webdevelopment, Zoekmachine Marketing

WerfSelect is een werving en selectie bureau waarbij het draait om de kwaliteit van de plaatsing. Dit noemt WerfSelect een PastPrecies match. WerfSelect doet dit door een persoonlijke aanpak. Voor het 20 jarig bestaan wilde WerfSelect een moderne website die past bij hun PastPrecies aanpak. Verder was het belangrijk dat er zo goed mogelijk wordt ingespeeld op de behoeften van verschillende typen bezoekers. Zo heb je de werkzoekenden en de werkgevers, maar ook de bezoekers van kennissessies die door WerfSelect worden georganiseerd, het Top Marketeers Network. Tot slot zou de nieuwe website ervoor moeten zorgen dat de administratieve druk op het team zou worden verminderd, door een koppeling met het gebruikte CRM systeem. Uiteindelijk is het goed gelukt om een moderne website op te zetten die de persoonlijke uitstraling heeft die WerfSelect zoekt.

Bekijk de website

Varga’s Wines

Webdevelopment

Varga’s Wines biedt wijnen voor de bij haar aangesloten bedrijven. Met deze nieuwe website willen ze ervoor zorgen dat haar klanten online de verschillende wijnen kunnen bestellen. Verder moet de website een visite kaartje zijn voor potentiële klanten. En dat is met de nieuwe website zeker gelukt!

Dijkhuisletselschade.nl

Webdevelopment

Dijkhuis Letselschade is een organisatie waar verschillende letselschade advocaten zich richten op het begeleiden van slachtoffers met allerlei vormen van letselschade. Zij onderscheiden zich door expertise te combineren met een persoonlijke aanpak.

Bekijk de website

Enthousiast geworden?

Wil je met jouw huidige online platform naar een nieuw niveau? Of heb je een idee en wil je een volledig online concept laten ontwikkelen?