Ons portfolio

Wij hebben al vele klanten met mooie merken mogen helpen. Samen hebben wij hun ambities, plannen en doelstellingen gerealiseerd. En daar zijn we trots op. Zo trots dat we een aantal projecten met jullie willen delen.Bekijk hier een selectie van onze projecten.

Case: Wijnvoordeel & Meiland

Online advertising, Strategie, Zoekmachine Marketing

In samenwerking met de familie Meiland, Wijnvoordeel en Link heeft Prodos in het najaar van 2020 een grote social campagne opgezet. De campagne zorgde voor veel (media) aandacht en verkopen van de La Famille Meiland wijn. Meer weten over onze samenwerking en deze case? Lees dan snel verder!

Lees meer

Case: Brunotti

Marketing Automation, Online advertising, Strategie, Zoekmachine Marketing

In de vele jaren dat Prodos en Brunotti al samenwerken, is er een mooie groei gerealiseerd. De afgelopen tijd heeft Prodos samen met Brunotti had gewerkt aan het realiseren van omzetgroei in de verkoop van winterkleding. Meer weten over onze samenwerking en deze case? Lees dan snel verder!

Lees meer

Koffievoordeel & Koffiemarkt

Affiliate Marketing, Online advertising, Strategie, Zoekmachine Marketing

Koffiemarkt en koffievoordeel zijn twee labels van E-luscious en richten zich op de verkoop van koffie en toebehoren op de Nederlandse en Belgische markt. Voor beide labels is Prodos verantwoordelijk voor de volledige online performance. Hierbij werkt Prodos dagelijks aan het maximaliseren van de resultaten uit alle advertentie, affiliate en shopping campagnes.

Bekijk de website

Wijnvoordeel

Online advertising, Strategie, Zoekmachine Marketing

Wijnvoordeel is de grootste webshop in Nederland en België in de online verkoop van wijn. Prodos is verantwoordelijk voor de performance van de Shopping en Search campagnes binnen het zoeknetwerk van Google. Tevens adviseert Prodos Wijnvoordeel over de inzet van andere online marketing kanalen.

Bekijk de website

Charlie Temple

Online advertising, Strategie, Zoekmachine Marketing

Charlie Temple is een internationaal brillenmerk dat sinds 2016 bestaat. Het bedrijf richt zich op het ontwerpen, produceren en online verkopen van kwalitatief hoogwaardige op maat gemaakte brillen voor een scherpe prijs. Het bedrijf is een ‘pure e-commerce player’ en actief in o.a. Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk. Voor Charlie Temple is Prodos naast strategisch partner, mede verantwoordelijk voor de performance voor de Google Adwords, Google Shopping, Google Display en Microsoft advertising kanalen. Hierbij ligt de focus op het winstgevend inzetten en uitbouwen van de beschikbare advertentiemogelijkheden.

Bekijk de website

Dokter.nl

Online advertising, Strategie

Dokter.nl is één van de grootste gezondheidsplatforms van Nederland, dat al meer dan 15 jaar zorgconsumenten en zorgaanbieders bij elkaar brengt. Het heeft een actieve gezondheidscommunity met gemiddeld 2 miljoen bezoeken per maand.

Bekijk de website

DVN Regie B.V.

Online advertising, Strategie

Prodos verzorgt voor de Diabetesvereniging o.a. Google Analytics trainingen voor het team achter Voluitlevenmetdiabetes.nl, hét online platform voor mensen met diabetes.

Bekijk de website

Lazy Susan Garden Furniture

Online advertising, Zoekmachine Marketing

Lazy Susan Garden Furniture is een internationaal bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de productie en verkoop van onderhouds- en roestvrije tuinmeubelen. Het bedrijf is gevestigd in Chichester (UK) en heeft momenteel 6 webshops, waarvan 5 in Europa. Prodos richt zich als internationale performance groeipartner van Lazy Susan Garden Furniture in eerste instantie op het uitbouwen van de e-commerce activiteiten en groei in Frankrijk en Duitsland.

Bekijk de website

Prorisc Administratie en fiscaal advies

Online advertising, Strategie

Prorisc Administratie en fiscaal advies is een administratie en business consulting bureau uit Tilburg en Waalre. Het bedrijf biedt met haar dienstverlening complete ontzorging aan ondernemers op het gebied van administratie en fiscale zaken. Naast een deskundig advies is Prorisc ook direct de partner om een organisatie verder te helpen met het opstellen van (financiële) bedrijfsplannen. Prodos is samen met Prorisc verantwoordelijk voor het uitwerken, opzetten en uitrollen van haar online strategie. Het doel hierbij is om Prorisc op de juiste manier online aanwezig te laten zijn, om daarmee direct en indirect nieuwe medewerkers en klanten aan te trekken. Hierbij biedt Prodos zowel op strategisch- als op operationeel niveau ondersteuning bij het uitrollen van de strategie, opzetten van de positionering en activering van de online zichtbaarheid en online kanalen.

Bekijk de website

Enthousiast geworden?

Wil je met jouw huidige online platform naar een nieuw niveau? Of heb je een idee en wil je een volledig online concept laten ontwikkelen?