• 1 partner voor jouw online groei
 • Geen ingewikkelde budgetten
 • Kosten in lijn met je resultaat
 • Korte en directe lijnen

 

Online Performance Marketing

De veranderende online wereld vraagt om een transparantere aanpak. Een aanpak die niet meer akkoord gaat met ingewikkelde strategieën en uurtje factuurtje. Nee, de veranderende wereld vraagt om een heldere aanpak, waarbij je samen, schouder aan schouder online stappen zet. Een aanpak waarbij performance niet alleen centraal staat, maar ook het succes van de samenwerking bepaald. Door met elkaar in de race te zitten, sturen wij op groei en realiseren wij aantoonbare resultaten, waarbij de performance jouw kosten bepaald.

Hoe dat in zijn werk gaat?

Samen bepalen we welk resultaat wij als uitgangspunt nemen. Aan de hand daarvan gaan onze experts aan de slag om jouw resultaat te maximaliseren. Geen ingewikkelde aanpak, maar samen op basis van resultaten profiteren.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je graag weten hoe deze aanpak voor jouw bedrijf werkt? Vraag dan direct een gratis performance scan aan!

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Laat dan een bericht achter!

  Ja, ik ga akkoord met de privacyverklaring van Prodos B.V.

  Online Resultaten behalen doen we met behulp van:

  Shop as a Service

  Waar lopen ondernemers vaak tegen aan? Een nieuwe professionele website of webshop kan kostbaar zijn. Vaak is deze investering een behoorlijke hap uit je liquide middelen. Wij snappen dit en …

  Lees meer

  Zoekmachine Marketing

  Zoekmachine optimalisatie (SEO) SEO staat voor Search Engine Optimization. Dat betekent: alle activiteiten die bijdragen aan het verbeteren van de organische vindbaarheid binnen zoekmachines. Met SEO scoort jouw website hoger …

  Lees meer

  Social Advertising

  Waarom Social Advertising uitbesteden? Toch moet er goed nagedacht worden over hoe social media wordt ingezet. Het kan namelijk ook averechts werken. Want het adverteren via social media is een …

  Lees meer

  Strategie & Analyse

  Wij helpen bedrijven groeien door de juiste online strategie te bepalen. Wij werken aan een online strategie die aansluit bij jouw wensen én die van de eindgebruiker. Alleen dan kun je groeien. …

  Lees meer

  Marketplaces

  Marketplace marketing Marketplace marketing is het plaatsen en verkopen van jouw producten op één of meerder marketplaces. Om dit allemaal zelf handmatig te doen, is een onbegonnen klus. Ook komt …

  Lees meer

  Web Development

  Samen bouwen aan succes Veel van de websites en webshops die wij voor klanten realiseren, worden ontwikkeld met behulp van WordPress. Maar ook Magento is voor ons geen onbekend terrein. …

  Lees meer

  Wie zijn wij?

  Een fullservice digital agency met een focus op performance. Opgericht vanuit het oogpunt; samen online groeien. Wanneer jullie groeien, dan worden wij ook beloond. Wij bieden jou dan ook een performance based samenwerking aan op het gebied van online marketing. Geen hoge tarieven en ingewikkelde campagnebudgetten, maar samen op basis van het resultaat profiteren. Een gedegen en gepassioneerde aanpak van al jouw online activiteiten. Gedreven door resultaat met een pragmatische inslag.

  Heb jij plannen, ambities en doelstellingen en ben je daarbij op zoek naar een partner om dat te realiseren? Wij hebben alle competenties in-house. Ontwerp, ontwikkeling, onderhoud en marketing. Wij kunnen ondersteuning bieden van A-Z, van ontwerp tot aan het verkrijgen van meer bezoekers. Bij dat alles is het resultaat het uitgangspunt. Zo staan wij schouder aan schouder en werken wij dagelijks aan het succes van onze opdrachtgevers en partners.

  Trotse opdrachtgevers die je voor gingen

  Case: Wijnvoordeel & Meiland

  In samenwerking met de familie Meiland, Wijnvoordeel en Link heeft Prodos in het najaar van 2020 een grote social campagne opgezet. De campagne zorgde voor veel (media) aandacht en verkopen van de La Famille Meiland wijn. Meer weten over onze samenwerking en deze case? Lees dan snel verder!

  Lees meer

  Case: Brunotti

  In de vele jaren dat Prodos en Brunotti al samenwerken, is er een mooie groei gerealiseerd. De afgelopen tijd heeft Prodos samen met Brunotti had gewerkt aan het realiseren van omzetgroei in de verkoop van winterkleding. Meer weten over onze samenwerking en deze case? Lees dan snel verder!

  Lees meer

  Koffievoordeel & Koffiemarkt

  Koffiemarkt en koffievoordeel zijn twee labels van E-luscious en richten zich op de verkoop van koffie en toebehoren op de Nederlandse en Belgische markt. Voor beide labels is Prodos verantwoordelijk voor de volledige online performance. Hierbij werkt Prodos dagelijks aan het maximaliseren van de resultaten uit alle advertentie, affiliate en shopping campagnes.

  Bekijk de website

  Wijnvoordeel

  Wijnvoordeel is de grootste webshop in Nederland en België in de online verkoop van wijn. Prodos is verantwoordelijk voor de performance van de Shopping en Search campagnes binnen het zoeknetwerk van Google. Tevens adviseert Prodos Wijnvoordeel over de inzet van andere online marketing kanalen.

  Bekijk de website

  Charlie Temple

  Charlie Temple is een internationaal brillenmerk dat sinds 2016 bestaat. Het bedrijf richt zich op het ontwerpen, produceren en online verkopen van kwalitatief hoogwaardige op maat gemaakte brillen voor een scherpe prijs. Het bedrijf is een ‘pure e-commerce player’ en actief in o.a. Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk. Voor Charlie Temple is Prodos naast strategisch partner, mede verantwoordelijk voor de performance voor de Google Adwords, Google Shopping, Google Display en Microsoft advertising kanalen. Hierbij ligt de focus op het winstgevend inzetten en uitbouwen van de beschikbare advertentiemogelijkheden.

  Bekijk de website

  Loods 5

  Loods 5 bestaat sinds 1999. Wat begon als fabrieksoutlet is uitgegroeid tot een volwaardige woonwinkel waar je met iedere woonwens terecht kan. In de winkels en online kun je terecht voor nieuwe meubels en woonaccessoires maar ook voor een flinke dosis inspiratie. Prodos ondersteunt Loods 5 bij het inzichtelijk maken en analyseren van de beschikbare online data. Op basis hiervan kunnen nieuwe en nauwkeurigere beslissingen gemaakt worden die bijdragen aan de exponentiële online groei van één van de grootste online woon & inspiratie platformen van Nederland.

  Bekijk de website