Wij zijn Prodos.

Een fullservice digital agency met een focus op performance. Opgericht vanuit het oogpunt; samen online groeien. Wanneer jullie groeien, dan worden wij ook beloond. Wij bieden jou dan ook een performance based samenwerking aan op het gebied van online marketing. Geen hoge tarieven en ingewikkelde campagnebudgetten, maar samen op basis van het resultaat profiteren. Een gedegen en gepassioneerde aanpak van al jouw online activiteiten. Gedreven door resultaat met een pragmatische inslag.

Heb jij plannen, ambities en doelstellingen en ben je daarbij op zoek naar een partner om dat te realiseren? Wij hebben alle competenties in-house. Ontwerp, ontwikkeling, onderhoud en marketing. Wij kunnen ondersteuning bieden van A-Z, van ontwerp tot aan het verkrijgen van meer bezoekers. Bij dat alles is het resultaat het uitgangspunt.

Omdat we een platte organisatie zijn hebben we korte lijnen. We houden niet van lange ingewikkelde communicatielijnen en bij vragen word je persoonlijk en snel geholpen.

Maak kennis met ons team

Het team van Prodos bestaat uit developers en online marketeers met verschillende achtergronden en specialismen. Wat zij gemeen hebben is een enorme passie voor online marketing en gedrevenheid om van ieder project/concept een succes te maken!

Levi van Wijngaarden
COO
Met ruim 15 jaar ervaring in online marketing heeft Levi vele bedrijven geholpen aan online groei. Met een sterke focus op het behalen van doelstellingen en organisatie daartoe.
Pieter Blijenberg
CEO
Pieter is al ruim 20 jaar actief in de online wereld en heeft vooral veel ervaring met het opzetten van webshops en het uitwerken van diverse andere online concepten. Strategisch en altijd op zoek naar oplossingen en nieuwe mogelijkheden. Een ondernemer in hart en nieren.
Robert Rebergen
CCO
Robert heeft meer dan 20 jaar verkoop- en marketingervaring, met brede ervaring in sales, new business en projectmanagement. Robert is geïnteresseerd in innovatie (vanuit een online marketingperspectief) en in bedrijven "on the bubble".
Jotis Parastatidis
CFO
Jotis geeft de juiste financiële sturing aan de organisatie en zorgt ervoor dat processen op elkaar zijn afgestemd. En draagt zo bij aan het ultieme klantresultaat.
Danny van Veen
Senior Online Marketing Specialist
Digitale alleskunner met een enorme passie voor online marketing. Van concept via creatie naar een succesvolle online campagne over meerdere kanalen.
Coen van Vliet
Front-end Developer
De Prodos Whizzkid, van compleet e-commerce platform tot maatwerk dynamische bannerset. Met zijn kennis en vastberadenheid behaald hij de resultaten die nodig zijn om jouw organisatie vooruit te helpen.
Corne Degen
Senior Online Marketing Specialist
Ruim 8 jaar ervaring als online marketeer, gespecialiseerd in zoekmachinemarketing en social media advertising. Met zijn brede e-commerce inzichten haalt hij het maximale uit jouw websitebezoekers. Daarnaast zit performance in zijn DNA.
Jessica Ineke
Online Marketing Specialist
Campagnetalent die zich richt op optimale opzet en beheer van campagnes. Jessica combineert de juiste boodschap met het juiste kanaal om jullie campagne tot een succes te maken!
Wilco den Boef
Business Development Consultant
Wilco denkt graag met je mee in het vertalen van jullie bedrijfsdoelstellingen en wensen in een online campagne. Heb je een online uitdaging? Zoek niet verder en neem contact op met Wilco en hij helpt je verder.
Nino van den Bos
Senior Online Marketing Specialist
Of het nou gaat om een volledige strategie of een contentadvies, Nino helpt je graag bij het op de juiste manier inzetten van de verschillende kanalen, om zo jouw online performance te maximaliseren.
Tirza Allers
Online Marketing Specialist
Als Online Marketing Specialist, met een voorliefde voor fashion, is Tirza de social advertising topper die jouw doelgroep weet te bereiken, boeien en binden!
Mats van der Graaf
Online Marketing Specialist
Mats is vastberaden om van iedere campagne een succes te maken. Hij weet alles over online marketing en hij maakt jouw organisatie op een snelle en efficiënte manier bekend bij de doelgroep.
Chi-Chün Lie
Design & Development
Chi-Chün laat je graag zien wat hij qua design en frontend skills allemaal in huis heeft. Hij bouwt mooie en unieke websites die aansluiten bij de identiteit van jouw organisatie zonder de functionele kant uit het oog te verliezen.
Dennis Geerts
Senior Online Marketing Specialist
Met zijn ruim 17 jaar ervaring als specialist op het gebied van digitale marketing, zorgt Dennis voor het behalen van de bedrijfsdoelstellingen en targets van onze klanten. Hij schakelt net zo makkelijk tussen strategie en uitvoering als tussen social media en analytics.
Marc Zoomers
Junior AI Developer
Marc richt zich op het ontwikkelen van nieuwe AI oplossingen die bedrijven en organisaties kunnen gebruiken in hun webshops en websites.
Wim Möhlmann
Junior Business Developer
Wim straalt enthousiasme en doorzettingsvermogen uit en heeft het sales DNA in zijn bloed zitten. Vanuit beleving en performance een bijdrage willen leveren aan Prodos, dat is wat Wim het liefst als junior Business Developer doet.

Wil jij deel uit maken van ons team?

Kijk dan snel bij onze vacatures voor meer informatie!

Bekijk onze vacatures

Enthousiast geworden?

Wil je met jouw huidige online platform naar een nieuw niveau? Of heb je een idee en wil je een volledig online concept laten ontwikkelen?