Prodos: Samen Online Groeien

U heeft plannen, ambities en doelstellingen én u bent op zoek naar een online marketing partner om dat te realiseren. Samen met Prodos kunt u de beste resultaten halen. Bij Prodos is het resultaat het uitgangspunt. Een uitgangspunt waar iedereen gelukkig van moet worden. Dat was voor ons de reden om Prodos te starten. O.m. Levi van Wijngaarden en Pieter Blijenberg (beide met ruime ervaring in de online wereld) richten Prodos op om het resultaat als uitgangspunt te nemen voor haar klanten. Wij bieden aan onze klanten een performance based samenwerking aan op het gebied van online marketing. Geen hoge tarieven en ingewikkelde campagnebudgetten, maar samen op basis van het resultaat profiteren. Een gedegen en gepassioneerde aanpak van al uw online activiteiten. Gedreven door resultaat met een pragmatische inslag. Bij Prodos houden we niet van lange ingewikkelde communicatielijnen, wij houden van korte directe lijnen. Zo richten we ons op resultaat. Schouder aan schouder. Wilt u groeien op het vlak van e-commerce of wilt u meer leads of traffic, Prodos is de juiste partner om stappen te zetten.

Onze beloftes

  • Uw online Marketing resultaten verbeteren
  • U bepaalt samen met ons onze vergoeding
  • Wij delen in uw online succes
  • U werkt samen met gecertificeerde specialisten
  • U ontvangt leesbare rapportages
  • Uw data is veilig bij ons

Ons team

Het team van Prodos bestaat uit online marketeers met verschillende achtergronden en specialismen. Wat zij gemeen hebben is een enorme passie voor online marketing en gedrevenheid om van ieder project/concept een succes te maken!

Levi van Wijngaarden
Online Marketing Specialist / Partner Met ruim 15 jaar ervaring in online marketing heeft Levi al veel bedrijven geholpen aan online groei.  Binnen Prodos houdt hij zich bezig met het uitwerken van de juiste online strategie voor onze opdrachtgevers.

Pieter Blijenberg
Business Development / Partner Ook Pieter is al ruim 15 jaar actief in de online marketing en heeft vooral veel ervaring met email marketing, het opzetten van webshops en het uitwerken van diverse andere online concepten.

Coen van Vliet
Webdeveloper De Prodos Whizzkid, van compleet e-commerce platform tot maatwerk dynamische bannerset. Coen ontwikkelt gebruikerservaringen die er voor zorgen dat klanten geen genoeg krijgen van uw online platform.

Corné Degen
Online Marketing Specialist Ruim 5 jaar ervaring als online marketeer, gespecialiseerd in zoekmachinemarketing en social media advertising. Ervaring met online campagnes van  alle formaten en altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om het beste uit online kanalen te halen.

Danny van Veen
Online Marketing Specialist Digitale alleskunner met een enorme passie voor online marketing. Van concept via creatie naar een succesvolle online campagne over meerdere kanalen. Danny begeleidt klanten in dit volledige proces.

Jessica Ineke
Online Marketing Specialist Design talent en het creatieve brein van Prodos. Jessica heeft Digitale Media en Communicatie gestudeerd en kan u nu helpen de juiste boodschap te combineren met de juiste kanalen om van uw campagnes een succes te maken!

Wilco den Boef
Online Marketing Specialist Marketing en Sales talent van Prodos. Wilco heeft Commerciële economie gestudeerd en denkt graag met u mee in het vertalen van uw bedrijfsdoelstellingen en wensen in een online campagne.