Je vertrekpunt

De basis staat goed en je bestaande activiteiten werpen hun vruchten af. Toch wil je met de hele organisatie naar een volgend niveau. Je weet dat er meer te halen valt, maar je bent je er ook van bewust dat daar een gedegen strategie en aanpak voor nodig is. Om dit te realiseren zoek jij een partner. Een partner die én op strategisch én op operationeel niveau mee kan denken en werken.

De juiste bouwstenen

Succesvolle online groei kan gedefinieerd worden door zeven bouwstenen. De bouwstenen zijn: organisatie & dienstverlening, klanten en klantwaarde, cross- en upselling, website en conversie, bestaande verkeer, bestaande activiteiten en nieuwe activiteiten. Per bouwsteen bepalen we wat er voor jou nodig is om je doelen te behalen. Op basis van jouw ambities en de beschikbare middelen bepalen we daarna het vertrekpunt, hoe we focus gaan behouden en wat de verwachte resultaten gaan zijn.

Het groeiplan

Op basis van de data en de resultaten uit het verleden, definiëren wij verschillende activiteiten. Dit doen we met de klantreis als vertrekpunt. Hiervoor maken wij gebruik van het STDC-model van Google. Aan de hand daarvan bepalen we de invulling van de activiteiten. Of het nou gaat om het verhogen van de gemiddelde orderwaarde, de conversie op het platform verbeteren of het sturen op meer en relevant(er) verkeer, het moet effectief bijdragen aan het verdere succes.

De volgende stap is het in kaart brengen van de verschillende klantreizen en de daarbij behorende funnels. Door goed inzicht te hebben in alle stappen kunnen we sturen op groei over alle kanalen en activiteiten. Zo bepalen we de verdere invulling van de activiteiten. Van uitingen, content tot aan advertentiebudget. Of het nou gaat om e-mailmarketing of social advertising, het moet waarde toevoegen in de klantreis en structureel bijdragen aan jouw succes.

De juiste activiteiten inzetten

Als we dan die activiteiten hebben bepaald, hoe gaan we dan zorgen voor de juiste rolverdeling en focus? Binnen de verschillende groeiprogramma’s bieden wij een unieke afgestemde aanpak van kanalen en activiteiten. Uitbesteden of zelf doen? Wij denken graag met je mee. Hoe? Samen we bepalen we de aanpak en daarna gaan onze specialisten aan de slag om jouw ambities waar te maken. Dat doen we middels de vier pijlers van online marketing:

Digital marketing

Digital Marketing

Digital marketing is hip and happening. Steeds vaker hoor je die term om je heen en meer en meer bedrijven…

Lees meer

Technologie

Technologie

De techniek en technologie is de fundering van je bedrijf en je online succes. De juiste infrastructuur, software en partners…

Lees meer

Design & creatie

Design & Creatie

Eén van de vier pijlers van een succesvolle online aanpak is design en creatie. Zonder de juiste visuele en tekstuele…

Lees meer

Cases

Case: Lazy Susan

Digital marketing Resultaten behaald
  • Juiste lokale online marketing strategie
  • Complete opzet van datastructuur
  • Jaarlijkse online groei van 250%
Lees meer

Case: dokter.nl

Strategie & Data Resultaten behaald
  • Groei in organisch verkeer
  • Groei in sessie duur
  • Meer interactie op website
Lees meer

Case: Brunotti

Digital marketing Resultaten behaald
  • 15% groei in verkopen winterkleding (in een met 51% gekrompen markt door corona)
  • 44% groei in conversie
Lees meer

Interested or questions?

Let's talk!