Onze voordelen

 • Commitment

  Ons team bestaat uit een combinatie van gedreven specialisten en t-shaped groeiversnellers die net even wat verder denken dan dat er van ze gevraagd wordt. Wij worden het verlengstuk van jullie organisatie. We sparren en challengen jullie binnen alle facetten die nodig zijn. We werken niet voor jullie, maar mét jullie.
 • Snelheid

  Snel schakelen en een proactieve houding vormt de basis voor onze langetermijnrelatie met onze klant.
 • Data gedreven

  Data is leading en op basis daarvan worden alle keuzes gemaakt om zo tot het beste resultaat te komen. Onze focus ligt op impactvolle growth activiteiten en dat pakken we gestructureerd aan met onze Prodos Growth Map.
 • Performance based

  We rekenen af op wat we realiseren, waardoor de bureaukosten in lijn zijn met jullie doelstellingen.

Onze cultuur

Vrijheid /  Verantwoordelijkheid / Vertrouwen / Verbondenheid
Wij geloven sterk in onze cultuur. Een cultuur die staat voor vrijheid, verantwoordelijkheid, vertrouwen en verbondenheid. Een cultuur in relatie tot onze collega’s, partners en klanten.

 • Vrijheid

  Vrijheid in het leveren van een bijdrage om jezelf en een klant te laten groeien. Vrijheid in het pakken van de mogelijkheden die je ziet liggen vanuit een stuk ondernemerschap.
 • Verantwoordelijkheid

  Met vrijheid komt ook verantwoordelijkheid. Om een klant te laten groeien heb je de verantwoordelijkheid om deze te challengen en te klankboarden. Dat verwachten we van onszelf, maar ook van onze klanten. Verantwoordelijkheid is nooit vrijblijvend.
 • Vertrouwen

  Vertrouwen hebben en geven gaat over betrouwbaar en integer zijn. Maar ook voor eerlijkheid en transparantie. Onze samenwerkingen, zowel intern als extern, zijn op basis van vertrouwen. Dit is wat ons betreft de basis om succes te behalen.
 • Verbondenheid

  Alle samenwerkingen die wij aan gaan zijn op basis van een lange en duurzame relatie. Door onze manier van samenwerken creëren we een oprecht gevoel dat we een affiniteit voor elkaar voelen.

Het team

Pieter Blijenberg

CEO
Pieter is al ruim 20 jaar actief in de online wereld en heeft vooral veel ervaring met het opzetten van webshops en het uitwerken van diverse andere online concepten. Strategisch en altijd op zoek naar oplossingen en nieuwe mogelijkheden. Een ondernemer in hart en nieren.

Levi van Wijngaarden

COO
Met ruim 15 jaar ervaring in online marketing heeft Levi vele bedrijven geholpen aan online groei. Met een sterke focus op het behalen van doelstellingen en organisatie daartoe.

Robert Rebergen

CCO
Robert heeft meer dan 20 jaar verkoop- en marketingervaring, met brede ervaring in sales, new business en projectmanagement. Robert is geïnteresseerd in innovatie (vanuit een online marketingperspectief) en in bedrijven “on the bubble”.

Cynthia van Etten

People & Culture Lead
Mensen en organisatiecultuur zijn mijn passie. Mijn jarenlange ervaring als people manager, ondernemer en marketeer gebruik ik om de randvoorwaarden te creëren zodat dit prachtige team zich verder kan ontwikkelen, de cultuur te borgen en een werkomgeving te creëren waarin iedereen in de organisatie zijn/haar werkgeluk vindt.

Liesbeth Dwarswaard

Finance & Admin Lead
Liesbeth is onze financieel administratieve kei waar we feilloos van op aan kunnen. Accuraat en efficiënt zorgt zij ervoor dat alle financiële processen naadloos op elkaar worden afgestemd.

Wilco den Boef

Sales Lead
Wilco denkt graag met je mee in het vertalen van jullie bedrijfsdoelstellingen en wensen in een online campagne. Heb je een online uitdaging? Zoek niet verder en neem contact op met Wilco en hij helpt je verder.

Corné Degen

Growth Lead
Ruim 10 jaar ervaring als online marketeer, gespecialiseerd in zoekmachinemarketing en social media advertising. Met zijn brede e-commerce inzichten haalt hij het maximale uit jouw websitebezoekers. Daarnaast zit performance in zijn DNA.

Danny van Veen

Teamlead Tech & Data | Growth Marketeer
Digitale alleskunner met een enorme passie voor online marketing. Van concept via creatie naar een succesvolle online campagne over meerdere kanalen.

Dennis Geerts

Teamlead Operations | Growth Marketeer
Met zijn ruim 17 jaar ervaring als specialist op het gebied van digitale marketing, zorgt Dennis voor het behalen van de bedrijfsdoelstellingen en targets van onze klanten. Hij schakelt net zo makkelijk tussen strategie en uitvoering als tussen social media en analytics.

Jessica Ineke

Online Marketing Specialist
Campagnetalent die zich richt op optimale opzet en beheer van campagnes. Jessica combineert de juiste boodschap met het juiste kanaal om jullie campagne tot een succes te maken!

Mats van der Graaf

Online Marketing Specialist
Mats is vastberaden om van iedere campagne een succes te maken. Hij weet alles over online marketing en hij maakt jouw organisatie op een snelle en efficiënte manier bekend bij de doelgroep.

Tirza Allers

Online Marketing Specialist
Als Online Marketing Specialist, met een voorliefde voor fashion, is Tirza de social advertising topper die jouw doelgroep weet te bereiken, boeien en binden!

Coen van Vliet

Online Marketing Specialist
De Prodos Whizzkid, van compleet e-commerce platform tot maatwerk dynamische bannerset. Met zijn kennis en vastberadenheid behaald hij de resultaten die nodig zijn om jouw organisatie vooruit te helpen.

Chi Chün Lie

Online Marketing Specialist
Chi-Chün laat je graag zien wat hij qua design en frontend skills allemaal in huis heeft. Hij bouwt mooie en unieke websites die aansluiten bij de identiteit van jouw organisatie zonder de functionele kant uit het oog te verliezen.

Pim Polman

Junior Online Marketeer
Pim wordt gedreven door de uitdagingen die hij tegen komt op marketing vlak. Met een sterke focus op het boeken van vooruitgang.

Tom de Jong

Junior Online Marketeer
Tom is niet alleen ambitieus maar ook veelzijdig. Zijn creativiteit gecombineerd met zijn feilloze gevoel voor data zorgen voor succesvolle campagnes. Zijn doel is dan ook om samen met klanten te groeien.

Esmee Hubertse

Junior Online Marketeer
Gedreven en leergierig pakt Esmee iedere social campagne op. Hierbij denkt ze altijd in kansen en bekijkt ze de zaken vanuit een ander perspectief om zo te zorgen voor jullie structurele groei. Deze Brabantse beschikt naast de nodige kennis over een heerlijke dosis gezelligheid en spontaniteit.

Izzy

Chief of Happiness
Meet onze Chief of Happiness: Izzy! Altijd vrolijk bewaakt zij de sfeer op de werkvloer. Gewapend met een bal en een trektouw zorgt zij ervoor dat je niet om haar heen kan!

Wil jij deel uit maken van ons team?

Kijk dan snel bij onze vacatures voor meer informatie!

Naar vacatures
Contentmarketing

Dit zijn wij.

Werelds merk voor bedrijven met ambitie gerund vanuit ondernemerschap. Wie ben jij? Start-up? Scale-up? Accelerator?

Lets talk!