Onze voordelen

 • Commitment

  Ons team bestaat uit een combinatie van gedreven specialisten en t-shaped groeiversnellers die net even wat verder denken dan dat er van ze gevraagd wordt. Wij worden het verlengstuk van jullie organisatie. We sparren en challengen jullie binnen alle facetten die nodig zijn. We werken niet voor jullie, maar mét jullie.
 • Snelheid

  Snel schakelen en een proactieve houding vormt de basis voor onze langetermijnrelatie met onze klant.
 • Data gedreven

  Data is leading en op basis daarvan worden alle keuzes gemaakt om zo tot het beste resultaat te komen. Onze focus ligt op impactvolle growth activiteiten en dat pakken we gestructureerd aan met onze Prodos Growth Map.
 • Performance based

  We rekenen af op wat we realiseren, waardoor de bureaukosten in lijn zijn met jullie doelstellingen.

Onze focus

 • Onze kernwaarden

  Vrijheid /  Verantwoordelijkheid / Vertrouwen / Verbondenheid
  Wij geloven sterk in onze cultuur. Een cultuur die staat voor vrijheid, verantwoordelijkheid, vertrouwen en verbondenheid. Een cultuur in relatie tot onze collega’s, partners en klanten.
 • De Vrijheid

  Vrijheid in het leveren van een bijdrage om jezelf en een klant te laten groeien. Vrijheid in het pakken van de mogelijkheden die je ziet liggen vanuit een stuk ondernemerschap.
 • Verantwoordelijkheid

  Met vrijheid komt ook verantwoordelijkheid. Om een klant te laten groeien heb je de verantwoordelijkheid om deze te challengen en te klankboarden. Dat verwachten we van onszelf, maar ook van onze klanten. Verantwoordelijkheid is nooit vrijblijvend.
 • Vertrouwen

  Vertrouwen hebben en geven gaat over betrouwbaar en integer zijn. Maar ook voor eerlijkheid en transparantie. Onze samenwerkingen, zowel intern als extern, zijn op basis van vertrouwen. Dit is wat ons betreft de basis om succes te behalen.
 • Verbondenheid

  Alle samenwerkingen die wij aan gaan zijn op basis van een lange en duurzame relatie. Door onze manier van samenwerken creëren we een oprecht gevoel dat we een affiniteit voor elkaar voelen.

Het team

Pieter Blijenberg

CEO

Pieter is al ruim 20 jaar actief in de online wereld en heeft vooral veel ervaring met het opzetten van webshops en het uitwerken van diverse andere online concepten. Strategisch en altijd op zoek naar oplossingen en nieuwe mogelijkheden. Een ondernemer in hart en nieren.

Levi van Wijngaarden

COO

Met ruim 15 jaar ervaring in online marketing heeft Levi vele bedrijven geholpen aan online groei. Met een sterke focus op het behalen van doelstellingen en organisatie daartoe.

Robert Rebergen

CCO

Robert heeft meer dan 20 jaar verkoop- en marketingervaring, met brede ervaring in sales, new business en projectmanagement. Robert is geïnteresseerd in innovatie (vanuit een online marketingperspectief) en in bedrijven “on the bubble”.

Jotis Parastatidis

CFO

Jotis geeft de juiste financiële sturing aan de organisatie en zorgt ervoor dat processen op elkaar zijn afgestemd. En draagt zo bij aan het ultieme klantresultaat.

Wilco den Boef

Business Development Consultant

Wilco denkt graag met je mee in het vertalen van jullie bedrijfsdoelstellingen en wensen in een online campagne. Heb je een online uitdaging? Zoek niet verder en neem contact op met Wilco en hij helpt je verder.

Wim Möhlmann

Business Developer

Wim straalt enthousiasme en doorzettingsvermogen uit en heeft het sales DNA in zijn bloed zitten. Vanuit beleving en performance een bijdrage willen leveren aan Prodos, dat is wat Wim het liefst als junior Business Developer doet.

Danny van Veen

Senior Online Marketing Specialist

Digitale alleskunner met een enorme passie voor online marketing. Van concept via creatie naar een succesvolle online campagne over meerdere kanalen.

Corné Degen

Senior Online Marketing Specialist

Ruim 10 jaar ervaring als online marketeer, gespecialiseerd in zoekmachinemarketing en social media advertising. Met zijn brede e-commerce inzichten haalt hij het maximale uit jouw websitebezoekers. Daarnaast zit performance in zijn DNA.

Nino den Bos

Senior Online Marketing Specialist

Of het nou gaat om een volledige strategie of een contentadvies, Nino helpt je graag bij het op de juiste manier inzetten van de verschillende kanalen, om zo jouw online performance te maximaliseren.

Dennis Geerts

Senior Online Marketing Specialist

Met zijn ruim 17 jaar ervaring als specialist op het gebied van digitale marketing, zorgt Dennis voor het behalen van de bedrijfsdoelstellingen en targets van onze klanten. Hij schakelt net zo makkelijk tussen strategie en uitvoering als tussen social media en analytics.

Jessica Ineke

Online Marketing Specialist

Campagnetalent die zich richt op optimale opzet en beheer van campagnes. Jessica combineert de juiste boodschap met het juiste kanaal om jullie campagne tot een succes te maken!

Tirza Allers

Online Marketing Specialist

Als Online Marketing Specialist, met een voorliefde voor fashion, is Tirza de social advertising topper die jouw doelgroep weet te bereiken, boeien en binden!

Mats van der Graaf

Online Marketing Specialist

Mats is vastberaden om van iedere campagne een succes te maken. Hij weet alles over online marketing en hij maakt jouw organisatie op een snelle en efficiënte manier bekend bij de doelgroep.

Coen van Vliet

Webdeveloper

De Prodos Whizzkid, van compleet e-commerce platform tot maatwerk dynamische bannerset. Met zijn kennis en vastberadenheid behaald hij de resultaten die nodig zijn om jouw organisatie vooruit te helpen.

Pim Polman

Online Marketing

Pim wordt gedreven door de uitdagingen die hij tegen komt op marketing vlak. Met een sterke focus op het boeken van vooruitgang.

Chi Chün Lie

Design & Development

Chi-Chün laat je graag zien wat hij qua design en frontend skills allemaal in huis heeft. Hij bouwt mooie en unieke websites die aansluiten bij de identiteit van jouw organisatie zonder de functionele kant uit het oog te verliezen.

Cynthia van Etten

Marketing Communicatie

Positief, enthousiast en nieuwsgierig zijn kenmerken die Cynthia omschrijven. Met haar ruime Marketing Communicatie ervaring helpt ze mee om Prodos verder op de kaart te zetten. Haar kracht ligt in het houden van overzicht, bedenken van creatieve oplossingen en behalen van resultaten.

Liesbeth Dwarswaard

Finance

Liesbeth is onze financieel administratieve kei waar we feilloos van op aan kunnen. Accuraat en efficiënt zorgt zij ervoor dat alle financiële processen naadloos op elkaar worden afgestemd.

Wil jij deel uit maken van ons team?

Kijk dan snel bij onze vacatures voor meer informatie!

Naar vacatures
Contentmarketing

Dit zijn wij.

Werelds merk voor bedrijven met ambitie gerund vanuit ondernemerschap. Wie ben jij? Start-up? Scale-up? Accelerator?

Lets talk!