Is jouw organisatie toe aan de volgende stap in groei? Vraag dan de Growthmap whitepaper aan!

Met onze klanten stellen we aan de hand van heldere actiepunten en KPI’s een duidelijk groeipad op. We kijken hierbij niet alleen naar de verschillende kanalen, maar ondersteunen jullie ook op het gebied van strategie en planning.

Hoe meer inzicht er in het businessmodel, de doelgroep en de propositie is, hoe beter doelstellingen geformuleerd kunnen worden. Projecten en campagnes kunnen alleen goed beoordeeld worden als er volledig inzicht is in de gemaakte kosten en resultaten per project en campagne, daarom zorgt ons Tech & Data team ervoor dat we zo veel mogelijk datapunten in kaart brengen en monitoren.

Download de gratis whitepaper en ontdek of dit waardevolle traject de juiste volgende stap is voor jouw organisatie.

Growthmap whitepaper

In deze whitepaper lees je meer over:

  • Prioriteiten om te groeien
  • Strategie en door te lopen groeipad
  • Heldere actiepunten en KPI’s
Douwe Veldstra
Douwe Veldstra 6 maanden geleden

Wij werken al jaren samen met Prodos. Leuke club en ze zijn zeer behulpzaam. Ik heb zelf goede ervaringen op het gebied van SEO en SEA.

Bob
Bob 6 maanden geleden

Wij werken al een aantal jaar samen met het enthousiaste team van Prodos. de resultaat gedreven instelling van het team werkt erg aanstekelijk.

Twan Theloosen
Twan Theloosen 6 maanden geleden

We werken inmiddels al een tijdje samen. Prodos is een prettige, betrokken en professionele partij om mee samen te werken.

Jaimy van Eenennaam
Jaimy van Eenennaam 6 maanden geleden

Prodos is al een tijdje parner van ons en dit bevalt ons erg goed. Er wordt snel gereageerd en gehandeld als er iets aangepast moet worden en de medewerkers zijn zeer betrokken!

Edwin Van Dongen
Edwin Van Dongen 6 maanden geleden

Fijne club mensen om mee te werken. Team heeft goede focus op de groei van mijn webshop en denkt actief mee aan nieuwe initiatieven.