Zoekmachine optimalisatie (SEO)

SEO staat voor Search Engine Optimization. Dat betekent: alle activiteiten die bijdragen aan het verbeteren van de organische vindbaarheid binnen zoekmachines. Met SEO scoort jouw website hoger in Google zonder dat je er advertentiekosten voor betaalt. Wij optimaliseren jouw website op zo’n manier dat deze gegarandeerd een hogere positie in Google en andere zoekmachines behaalt. Hier betaal je geen kosten per klik voor, maar krijg je toch heel veel extra bezoekers.

Neem contact op

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Waarom SEO?

97% van alle internetgebruikers maakt gebruik van zoekmachines. Het is dus belangrijk om goed vindbaar te zijn. Het optimaliseren van je website zorgt ervoor dat je bouwt aan een duurzame groei van websitebezoekers. Hierdoor zorg je dat je op de lange termijn een groeiend concurrentievoordeel behaalt en ondersteun je jouw marketingmix met een uitstekend vindbare website.

Voordelen SEO

 • Meer relevant verkeer naar je website
 • Betere zichtbaarheid
 • Duurzame groei
 • Versterkt je andere marketingkanalen

Hoe gaan wij te werk?

 1. Inventariseren

  In de eerste fase bespreken we wat je precies wilt bereiken met zoekmachine optimalisatie. Er kunnen een hoop redenen zijn dat je deze werkzaamheden uit wil besteden. Hierbij is het belangrijk wat je doelstellingen, knelpunten en je wensen zijn.
 2. Inrichten en opzetten systemen

  Voordat we kunnen beginnen met de analyse is het belangrijk dat we de benodigde tooling en systemen hebben opgezet. Hierbij maken we o.a. gebruik van Google Analytics, Google Search Console, Semrush en Moz. We zorgen ervoor dat alle systemen goed ingericht zijn, zodat we niet alleen kunnen analyseren, maar ook de resultaten kunnen monitoren.
 3. Analyse

  Voordat we gericht aan de slag kunnen gaan met het verbeteren van je organische vindbaarheid, is het belangrijk dat we in kaart hebben gebracht wat de huidige situatie is. Dit doen we door middel van een nulmeting, waarbij we direct de activiteiten prioriteren. Samen met jou bepalen we hoe we aan de slag gaan.
 4. Optimalisatie

  Tijdens de optimalisatie gaan we aan de slag met de belangrijkste prioriteiten. Hierbij zorgen we dat de technische kant van de website goed staat, ondernemen we allerlei content gerelateerde activiteiten en werken we aan een sterk linkprofiel.
 5. Evaluatie & rapportage

  Aan de hand van de verschillende plannen bepalen we waar we de SEO-activiteiten op sturen. Dit rapporteren en bespreken we wekelijks of maandelijks. Zo zorgen wij ervoor dat jij altijd inzicht hebt in de werkzaamheden en de resultaten van jouw organische vindbaarheid.

Wat kan Prodos voor jou betekenen?

Wil jij met jouw website hoog in Google staan, wanneer men op zoek is naar jouw product of dienst? Neem dan contact op met één van onze zoekmachine experts.

Neem contact op

Ons werk

Dijkhuisletselschade.nl

Dijkhuis Letselschade is een organisatie waar verschillende letselschade advocaten zich richten op het begeleiden van slachtoffers met allerlei vormen van letselschade. Zij onderscheiden zich door expertise te combineren met een persoonlijke aanpak.

Bekijk de website

Varga’s Wines

Varga's Wines biedt wijnen voor de bij haar aangesloten bedrijven. Met deze nieuwe website willen ze ervoor zorgen dat haar klanten online de verschillende wijnen kunnen bestellen. Verder moet de website een visite kaartje zijn voor potentiële klanten. En dat is met de nieuwe website zeker gelukt!

Pink Paradox Europe

Paradox Europe is een nieuwe webshop waar je altijd slaagt voor de mooiste bruid- en avondschoenen en tasjes. Heb je jouw droomjurk gevonden? Maak dan je outfit compleet met een schitterend paar schoenen en bijpassend tasje van het bekende merk Paradox London PINK.

Bekijk de website

Bittiq

Bittiq geeft je meer inzicht in je uitgaven en concrete tips over hoe je kunt besparen op je vaste lasten en abonnementen. Het werkt automatisch, gekoppeld aan je bank. Registreer Simpel overzicht en lagere kosten. Moeiteloos en snel.

Bekijk de website

USP Marketing Consultancy

USP Marketing Consultancy is hét toonaangevende marktonderzoeksbureau voor de bouwsector, de installatiesector, de doe-het-zelfsector en de woonsector.

Bekijk de website

ishipit

ishipit is een uniek bezorgplatform, dat het laten kopen, bezorgen en ophalen van bijna alles uit de buurt mogelijk maakt, door gebruikers en ondernemende koeriers aan elkaar te koppelen. Prodos ondersteunt ishipit bij het werven van koeriers en het activeren van gebruikers.

Bekijk de website

Fromanteel Amsterdam

Implementeren van Enhanced Ecommerce om de volledige online funnel van Amsterdams horlogemerk Formanteel meetbaar en inzichtelijk te maken.

Bekijk de website

Bloombaby

Prodos ondersteunt Bloom met het opzetten van de Duitse website en zet onder andere zoekmachinemarketing en social media marketing in om de Duitse doelgroep te bereiken en online verkopen te genereren.

Bekijk de website

Wijs & van Oostveen – Vermogensbeheer

Prodos ondersteunt Wijs & van Oostveen bij het optimaliseren en het laden van de verschillende diensten.

Bekijk de website

Enthousiast geworden?

Wil je met jouw huidige online platform naar een nieuw niveau? Of heb je een idee en wil je een volledig online concept laten ontwikkelen?