Google Ads (SEA)

Online adverteren draait om relevantie. Als adverteerder wil je jouw potentiële klant de juiste boodschap op het juiste moment laten zien. Hier ligt de kracht van zoekmachinemarketing. Of je nou stuurt op zichtbaarheid of verkopen, wij zorgen dat jouw doelstellingen gerealiseerd worden.

Online adverteren betekent over het algemeen, adverteren binnen Google. Google heeft namelijk in Nederland een marktaandeel van ongeveer 93%. Maar ook op Bing, Yandex en Baidu hebben wij succesvolle campagnes gedraaid. We zien hier dat vooral op zeer specifieke doelgroepen goede resultaten te behalen zijn. Onze filosofie is dat je als adverteerder daar moet zijn, waar je potentiële klanten zijn. Ongeacht welk platform dat is.

Neem contact op

Google Ads

Wat bieden wij?

Wij bieden onze klanten een performance based samenwerking aan op het gebied van online marketing. Geen hoge tarieven en ingewikkelde campagnebudgetten, maar samen op basis van het resultaat profiteren. Een gedegen en gepassioneerde aanpak van al jouw online activiteiten. Gedreven door resultaat met een pragmatische inslag. Bij Prodos houden we niet van lange ingewikkelde communicatielijnen, wij houden van korte directe lijnen. Zo richten we ons op resultaat. Schouder aan schouder.

Graag sparren we een keer over de mogelijkheden die deze samenwerking kan bieden voor jouw organisatie. Neem daarom gerust contact met ons op!

Hoe gaan wij te werk?

 1. Verwachting in kaart brengen

  In de eerste fase brengen we de verwachtingen die je van het marketingtraject hebt in kaart. Vervolgens komen we samen tot concrete doelstellingen waar we ook samen naartoe kunnen werken. Die doelstellingen stemmen we af op de verschillende kanalen die wij online voor je inzetten.
 2. Doelgroep bepalen

  Jij hebt als geen ander een beeld van je doelgroep. Op basis daarvan gaan wij het zoekgedrag van die doelgroep in kaart brengen, waarna de doelgroep concreet gemaakt wordt.
 3. Vaststellen budget

  Vaak heb je als organisatie een goed idee welk marketingbudget je wilt gebruiken voor online campagnes. Wij kunnen helpen door een concrete inschatting te geven van de gemiddelde kosten per bezoeker. Op basis van deze gegevens kan er een budget worden vastgesteld. Ook kijken we kritisch naar de verschillende benaderingen. Zo kunnen we je ook een inschatting geven van de verwachte kosten per verkoop of per bereikt aantal personen.
 4. Opbouwen en optimaliseren

  Wij hebben de ervaring in huis om online campagnes op te zetten van alle formaten te bouwen en te optimaliseren voor de zoekmachines Google, Bing, Yandex en Baidu. Daarnaast zetten we het displaynetwerk in voor remarketing om de bezoekers nogmaals te kunnen bereiken.
 5. Rapportage

  Wij realiseren ons goed dat zoekmachine marketing niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Daarom analyseren wij doorlopend de resultaten. Deze resultaten rapporteren wij in begrijpelijke en goed leesbare taal, waar de kosten en baten inzichtelijk worden gemaakt.

Content

De juiste content speelt een zeer belangrijke rol in het overtuigen van de doelgroep. Wij weten als geen ander wat werkt. Daarom adviseren wij je graag welke banners, afbeeldingen of video’s jij het best in kunt zetten. Ook kunnen wij ze in huis volledig op maat voor je ontwikkelen. Zo heb jij één partner die volledig ontzorgt.

Wat kan Prodos voor jou betekenen?

Wil jij met jouw website hoog in Google staan, wanneer men op zoek is naar jouw product of dienst? Neem dan contact op met één van onze zoekmachine experts.

Neem contact op

Ons werk

Dijkhuisletselschade.nl

Dijkhuis Letselschade is een organisatie waar verschillende letselschade advocaten zich richten op het begeleiden van slachtoffers met allerlei vormen van letselschade. Zij onderscheiden zich door expertise te combineren met een persoonlijke aanpak.

Bekijk de website

Varga’s Wines

Varga's Wines biedt wijnen voor de bij haar aangesloten bedrijven. Met deze nieuwe website willen ze ervoor zorgen dat haar klanten online de verschillende wijnen kunnen bestellen. Verder moet de website een visite kaartje zijn voor potentiële klanten. En dat is met de nieuwe website zeker gelukt!

Pink Paradox Europe

Paradox Europe is een nieuwe webshop waar je altijd slaagt voor de mooiste bruid- en avondschoenen en tasjes. Heb je jouw droomjurk gevonden? Maak dan je outfit compleet met een schitterend paar schoenen en bijpassend tasje van het bekende merk Paradox London PINK.

Bekijk de website

Bittiq

Bittiq geeft je meer inzicht in je uitgaven en concrete tips over hoe je kunt besparen op je vaste lasten en abonnementen. Het werkt automatisch, gekoppeld aan je bank. Registreer Simpel overzicht en lagere kosten. Moeiteloos en snel.

Bekijk de website

USP Marketing Consultancy

USP Marketing Consultancy is hét toonaangevende marktonderzoeksbureau voor de bouwsector, de installatiesector, de doe-het-zelfsector en de woonsector.

Bekijk de website

ishipit

ishipit is een uniek bezorgplatform, dat het laten kopen, bezorgen en ophalen van bijna alles uit de buurt mogelijk maakt, door gebruikers en ondernemende koeriers aan elkaar te koppelen. Prodos ondersteunt ishipit bij het werven van koeriers en het activeren van gebruikers.

Bekijk de website

Fromanteel Amsterdam

Implementeren van Enhanced Ecommerce om de volledige online funnel van Amsterdams horlogemerk Formanteel meetbaar en inzichtelijk te maken.

Bekijk de website

Bloombaby

Prodos ondersteunt Bloom met het opzetten van de Duitse website en zet onder andere zoekmachinemarketing en social media marketing in om de Duitse doelgroep te bereiken en online verkopen te genereren.

Bekijk de website

Wijs & van Oostveen – Vermogensbeheer

Prodos ondersteunt Wijs & van Oostveen bij het optimaliseren en het laden van de verschillende diensten.

Bekijk de website

Enthousiast geworden?

Wil je met jouw huidige online platform naar een nieuw niveau? Of heb je een idee en wil je een volledig online concept laten ontwikkelen?