Zoekmachine Marketing

Vergroot je online vindbaarheid

Op het moment dat een klant op zoek is naar een product of dienst, dan bekijken ze vaak alleen de eerste pagina van bijvoorbeeld Google. En staat jouw website niet in de zoekresultaten op deze pagina, dan is de kans groot dat ze nooit met jouw bedrijf in aanraking komen. Zoekmachine marketing zorgt ervoor dat jouw bedrijf beter vindbaar is voor potentiële klanten die op zoek zijn naar jouw product of dienst.

Er zijn twee mogelijkheden om door middel van zoekmachine marketing goed vindbaar te zijn in Google. Dit kan door middel van zoekmachine optimalisatie (SEO) en door betaalde advertenties via Google Ads (SEA).

Neem contact op

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

SEO staat voor Search Engine Optimization. Dat betekent: alle activiteiten die bijdragen aan het verbeteren van de organische vindbaarheid binnen zoekmachines. Met SEO scoort jouw website hoger in Google zonder dat je er advertentiekosten voor betaalt. Wij optimaliseren jouw website op zo’n manier dat deze gegarandeerd een hogere positie in Google en andere zoekmachines behaalt. Hier betaal je geen kosten per klik voor, maar krijg je toch heel veel extra bezoekers.

Google Ads (SEA)

Online adverteren draait om relevantie. Als adverteerder wil je jouw potentiële klant de juiste boodschap op het juiste moment laten zien. Hier ligt de kracht van zoekmachinemarketing. Of je nou stuurt op zichtbaarheid of verkopen, wij zorgen dat jouw doelstellingen gerealiseerd worden.

Onze expertise

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Waarom SEO? 97% van alle internetgebruikers maakt gebruik van zoekmachines. Het is dus belangrijk om goed vindbaar te zijn. Het optimaliseren van je website zorgt ervoor dat je bouwt aan …

Lees meer

Google Ads (SEA)

Wat bieden wij? Wij bieden onze klanten een performance based samenwerking aan op het gebied van online marketing. Geen hoge tarieven en ingewikkelde campagnebudgetten, maar samen op basis van het …

Lees meer

Ons werk

RE/MAX Totaal Makelaars

RE/MAX Totaal makelaars is de grootste makelaar in Rotterdam en omstreken met de meest lokale aanpak. In nauwe samenwerking is Prodos verantwoordelijk voor het maximaliseren van de online zichtbaarheid en het realiseren van leads. Hiervoor zet Prodos effectieve leadgeneratie, branding en retargetting campagnes in via Google, Facebook en Instagram.

Bekijk de website

de Wijnbeurs

De Wijnbeurs is een webshop die zich richt op de online verkoop van wijn in Nederland en in België. Zij importeerden rechtstreeks zonder tussenkomst van andere partijen. Prodos is verantwoordelijk voor de performance van de Shopping en Search campagnes binnen het zoeknetwerk van Google. Daarnaast adviseert Prodos ook over de inzet van andere online marketing kanalen.

Bekijk de website

Wijnvoordeel

Wijnvoordeel is de grootste webshop in Nederland en België in de online verkoop van wijn. Prodos is verantwoordelijk voor de performance van de Shopping en Search campagnes binnen het zoeknetwerk van Google. Tevens adviseert Prodos Wijnvoordeel over de inzet van andere online marketing kanalen.

Bekijk de website

Koffievoordeel & Koffiemarkt

Koffiemarkt en koffievoordeel zijn twee labels van E-luscious en richten zich op de verkoop van koffie en toebehoren op de Nederlandse en Belgische markt. Voor beide labels is Prodos verantwoordelijk voor de volledige online performance. Hierbij werkt Prodos dagelijks aan het maximaliseren van de resultaten uit alle advertentie, affiliate en shopping campagnes.

Bekijk de website

Enthousiast geworden?

Wil je met jouw huidige online platform naar een nieuw niveau? Of heb je een idee en wil je een volledig online concept laten ontwikkelen?