Een webshop kan u veel mogelijkheden bieden. Of u nu een starter bent of al een bestaande ‘offline’ onderneming hebt, online gaan verkopen kan u veel bieden. In een webshop is het doel om klanten te verleiden door een combinatie van helder aanbod, betrouwbare uitstraling en gebruiksvriendelijke ervaring gedurende het gehele verkoop- en bestel-proces. Wij begeleiden, adviseren en voeren het volledige traject uit van webdesign tot volledig functioneel platform waarbij meetbare resultaten centraal staan.

Prodos bouwt webshops die aansluiten bij uw bedrijf maar kijkt hierbij vooral naar de wensen en behoefte van uw klanten. Wat vinden uw klanten het belangrijkst tijdens het bestelproces en hoe zorgen we ervoor dat juist die elementen in een oogopslag naar voren komen op de website.

Daarnaast leveren wij altijd websites op die de potentie hebben om goed gevonden te worden in de diverse zoekmachines en zorgen wij er voor dat u inzicht heeft in het verkeer en de resultaten die uw website genereert.

Welke stappen nemen wij in het webdesign proces?

  • Onderzoek naar de behoefte van uw bedrijf en van uw klanten
  • Functioneel ontwerp op basis van deze behoefte
  • In kaart brengen van het gehele bestelproces en de orderafhandeling
  • Visueel design zodat u precies weet hoe uw website er uit komt te zien
  • Bouw van website inclusief diverse feedbackrondes

Enthousiast geworden? Kom bij ons op de koffie!

Recente webshops projecten

Wildthings

4moms

van de Velde

Van de Velde