Een website is uw online etalage. Hier moeten klanten verleidt worden door een combinatie van helder aanbod, betrouwbare uitstraling en gebruiksvriendelijke ervaring gedurende het gehele verkoopproces. Wij begeleiden, adviseren en voeren het volledige traject uit van webdesign tot volledig functioneel platform waarbij meetbare resultaten centraal staan.

Prodos bouwt websites die aansluiten bij uw bedrijf maar kijkt hierbij vooral naar de wensen en behoefte van uw klanten. Wat vinden uw klanten het belangrijkst tijdens het aankoopproces en hoe zorgen we ervoor dat juist die elementen in een oogopslag naar voren komen op de website.

Daarnaast leveren wij altijd websites op die de potentie hebben om goed gevonden te worden in de diverse zoekmachines en zorgen wij er voor dat u inzicht heeft in het verkeer en de resultaten die uw website genereert.

Content Management Systeem

Veel van de websites die wij voor klanten realiseren worden ontwikkeld met behulp van WordPress. WordPress is een Content Management Systeem met miljoenen gebruikers wereldwijd. Dit systeem is een uitkomst als u zelf meer controle wilt over uw website. Zo kunt u zelf, heel gemakkelijk, teksten en andere content aanpassen, toevoegen en verwijderen.

Welke stappen nemen wij in het webdesign proces?

  • Onderzoek naar de behoefte van uw bedrijf en van uw klanten
  • Functioneel ontwerp op basis van deze behoefte
  • Visueel design zodat u precies weet hoe uw website er uit komt te zien
  • Bouw van website inclusief diverse feedbackrondes

Enthousiast geworden? Kom bij ons op de koffie!

Recente webdesign projecten

4moms

Werfselect – De PastPrecies match

De Vlaggenproducent