Web Development

Er zijn miljoenen websites, maar wat maakt een website uniek? Dat begint natuurlijk met een unieke online uitstraling. Maar uiterlijk is niet alles, daarom we combineren dat unieke uiterlijk met perfecte functionaliteiten. Een website moet ‘usable’ zijn. Een bezoeker moet heel makkelijk de weg vinden, snel de juiste informatie vinden en niet verdwalen. Wanneer de standaard webapplicaties niet aansluiten bij je wensen, dan is maatwerk de oplossing.

Neem contact op

Samen bouwen aan succes

Veel van de websites en webshops die wij voor klanten realiseren, worden ontwikkeld met behulp van WordPress. Maar ook Magento is voor ons geen onbekend terrein. Wij houden vast aan de volgende ankers; maatwerk, gebruiksvriendelijkheid en toekomstbestendigheid.

Alles wat wij bouwen is schaalbaar, ten alle tijden uit te breiden, aan te passen, te integreren en te optimaliseren.

Hoe gaan wij te werk?

 1. Inventariseren

  In de eerste fase onderzoeken we samen met jou wat jij mooi vindt en wat je graag terug wilt zien. Wat zijn je doelstellingen? Wie zijn je klanten? In deze fase verzamelen we zoveel mogelijk informatie.

  Daarna beginnen wij met het ontwikkelen van een idee dat past bij jouw visie. Je kunt het concept vervolgens terugzien in een visuele vormgeving die we samen bespreken.
 2. Functioneel ontwerp

  Zoals gezegd moet een website er niet alleen super uitzien, maar deze moet ook goed functioneren. Een website moet ‘usable’ zijn. Een bezoeker moet heel makkelijk de weg vinden, snel de juiste informatie vinden en niet verdwalen.

  In het functioneel ontwerp schetsen we een beeld van de verschillende pagina’s die de website zal bevatten en welke elementen op die pagina’s aanwezig zullen zijn. Aan de hand van wireframes, dat zijn eigenlijk bouwtekeningen, maken we vervolgens een schematisch overzicht van de structuur en opbouw van de website. Zo ontstaat er geen ruis en weet jij als klant precies waar je aan toe bent!
 3. Visueel design

  Wanneer je goedkeuring hebt gegeven op de structuur en opbouw, gaan we het design vormgeven. In een onderscheidend look and feel komen vorm én functionaliteit samen, op zo’n manier dat ze passen bij de identiteit van jouw organisatie. Net als in het functioneel ontwerp houden we conversie altijd in het achterhoofd bij het ontwerpen van jouw nieuwe website.
 4. Bouw website

  De laatste stap die wij nemen is het bouwen van een website die zowel conversiegericht als volledig responsive is. Gedurende dit traject heb jij altijd volledig inzicht in de voortgang. We richten een development omgeving in en zorgen dat jij daar toegang toe hebt. Wanneer de website klaar is om technisch opgeleverd te worden, zorgen we altijd voor een uitgebreide testprocedure zodat jouw website onbezorgd live kan gaan.

Feedback

Bij elk oplevermoment is er een mogelijkheid om feedback te geven. Feedback is nodig om te kunnen optimaliseren. Dan kan er pas iets staan waar beide partijen trots op zijn. 

Onze expertise

WordPress website

Zo maken we van jouw website een succes Wij bouwen professionele websites in WordPress die natuurlijk aansluiten bij het bedrijf, maar die vooral gericht is op wat de wensen en …

Lees meer

Woocommerce shop

Zo maken we van jouw Woocommerce shop een succes Wij bouwen een webshop die niet allen aansluit bij je bedrijf, maar die vooral gericht is op wat wensen en behoeftes …

Lees meer

Magento shop

Zo maken we van jouw Magento shop een succes Wij bouwen professionele shops in Magento die natuurlijk aansluiten bij het bedrijf, maar die vooral gericht is op wat de wensen …

Lees meer

Ons werk

4moms

Shop4moms.nl is een webshop met revolutionaire babyproducten. 4moms is een snel groeiende onderneming die de manier waarop ouders over babybenodigdheden denken, verandert door opmerkelijk betere producten te creëren! Prodos heeft voor 4moms een compleet nieuwe webshop gemaakt voor in Nederland en België. Daarnaast helpen wij onder andere bij zoekmachinemarketing en social media marketing om de juiste doelgroep te bereiken en zoveel mogelijk online verkopen te genereren.

Bekijk de website

Bloombaby

Prodos ondersteunt Bloom met het opzetten van de Duitse website en zet onder andere zoekmachinemarketing en social media marketing in om de Duitse doelgroep te bereiken en online verkopen te genereren.

Bekijk de website

DVN Regie B.V.

Prodos verzorgt voor de Diabetesvereniging o.a. Google Analytics trainingen voor het team achter Voluitlevenmetdiabetes.nl, hét online platform voor mensen met diabetes.

Bekijk de website

Enthousiast geworden?

Wil je met jouw huidige online platform naar een nieuw niveau? Of heb je een idee en wil je een volledig online concept laten ontwikkelen?