Shop as a Service

Heb jij een ambitie voor een nieuwe shop of wil je je eerste shop neerzetten? Maar wil of kun je nu geen grote investeringsbeslissing nemen? Dan is onze Shop as a Service de oplossing, wij bieden op maat gemaakte webshops tegen een maandelijks bedrag.

Neem contact op

shop-as-a-service

Waar lopen ondernemers vaak tegen aan?

Een nieuwe professionele website of webshop kan kostbaar zijn. Vaak is deze investering een behoorlijke hap uit je liquide middelen. Wij snappen dit en bieden daarom als enige een constructie aan waarmee je de voorsprong op de concurrent waar kunt maken en de kosten uit kunt smeren over de terugverdienperiode. Zo kun je blijven investeren in marketing en dus blijven investeren in je omzet en groei. Shop as a Service is dé e-commerce dienst waarmee de overstap naar een nieuwe shop (WooCommerce of Magento) of migratie naar Magento 2 wel erg gemakkelijk wordt. Wij bieden op maat samengestelde websites en -shops voor een laag maandelijks bedrag inclusief updates en onderhoud. In een snel veranderende en dynamische wereld wil je niet achter de feiten aanlopen met je webshop. Je wilt dat je webshop spot on en up-to-date draait zodat je je kan focussen op je omzet en groei. Het spreekt voor zich dat alle data in de shop jouw eigendom is en blijft. Het zijn jouw klanten en het jouw online operatie.

Migratie naar Magento 2

Medio 2020 stopt de support voor Magento 1. Magento is één van de populairste e-commerce platformen ter wereld en wordt gebruikt door zowel kleine webshops als grote multinationals. Eind 2015 is Magento 2.0 gelanceerd: een compleet vernieuwd e-commerce platform waar een aparte installatie voor nodig is. Het is niet mogelijk om te upgraden, dus je webshop zal opnieuw gebouwd moeten worden. Moet jij de overstap nog maken naar Magento 2? Wij helpen je daar op korte termijn graag mee.

De voordelen van Shop as a Service op een rij

 • Geen grote investeringen.
 • Betalen via maandelijkse bedragen.
 • Cashflow over voor investering in marketing en dus omzet en groei.
 • Je shop is altijd up-to-date.
 • Alle data is en blijft jouw eigendom.
 • Volledig ontzorgt voor wat betreft je shoponderhoud.

Hoe gaan wij te werk?

 1. Inventariseren
  In de eerste fase inventariseren we de wensen en functionaliteiten. Waar moet de nieuwe website aan voldoen? Wat zijn je doelstellingen? Wie zijn je klanten? Waar loop je tegenaan?
 2. Start ontwikkeling
  Na de inventarisatie gaan we aan de slag met het ontwerpen en realiseren van je nieuwe webshop. Aan de hand van de wensen en huisstijl maken we de eerste ontwerpen voor de webshop. Wanneer de designfase klaar is, dan starten we met de development fase. Hierin implementeren we de gewenste modules en configureren de webshop. Vervolgens gaan we aan de slag met design en lay-out.
 3. Datamigratie
  In het geval van migreren naar Magento 2 of naar een ander platform, migreren we je huidige data. Alle attributen, categorieën, producten, klanten en orders worden overgezet naar de nieuwe omgeving. Wanneer dit klaar is, gaan we samen zitten en verwerken we de feedback.
 4. Testen
  Voordat we live gaan testen we de gehele omgeving goed door. We checken performance, snelheid, redirects, betalingen en analyseren de gehele webshop. Maar wij testen niet alleen, we vragen ook aan jou om alles nog een keer goed door te testen. Wanneer alles naar wens is, dan zetten we je nieuwe webshop live.

Wij zijn Prodos.

Een fullservice digital agency met een focus op performance. Opgericht vanuit het oogpunt; samen online groeien. Wanneer jullie groeien, dan worden wij ook beloond. Wij bieden jou dan ook een performance based samenwerking aan op het gebied van online marketing. Geen hoge tarieven en ingewikkelde campagnebudgetten, maar samen op basis van het resultaat profiteren. Een gedegen en gepassioneerde aanpak van al jouw online activiteiten. Gedreven door resultaat met een pragmatische inslag.

Ons werk

Dijkhuisletselschade.nl

Dijkhuis Letselschade is een organisatie waar verschillende letselschade advocaten zich richten op het begeleiden van slachtoffers met allerlei vormen van letselschade. Zij onderscheiden zich door expertise te combineren met een persoonlijke aanpak.

Bekijk de website

Varga’s Wines

Varga's Wines biedt wijnen voor de bij haar aangesloten bedrijven. Met deze nieuwe website willen ze ervoor zorgen dat haar klanten online de verschillende wijnen kunnen bestellen. Verder moet de website een visite kaartje zijn voor potentiële klanten. En dat is met de nieuwe website zeker gelukt!

Pink Paradox Europe

Paradox Europe is een nieuwe webshop waar je altijd slaagt voor de mooiste bruid- en avondschoenen en tasjes. Heb je jouw droomjurk gevonden? Maak dan je outfit compleet met een schitterend paar schoenen en bijpassend tasje van het bekende merk Paradox London PINK.

Bekijk de website

Bittiq

Bittiq geeft je meer inzicht in je uitgaven en concrete tips over hoe je kunt besparen op je vaste lasten en abonnementen. Het werkt automatisch, gekoppeld aan je bank. Registreer Simpel overzicht en lagere kosten. Moeiteloos en snel.

Bekijk de website

USP Marketing Consultancy

USP Marketing Consultancy is hét toonaangevende marktonderzoeksbureau voor de bouwsector, de installatiesector, de doe-het-zelfsector en de woonsector.

Bekijk de website

ishipit

ishipit is een uniek bezorgplatform, dat het laten kopen, bezorgen en ophalen van bijna alles uit de buurt mogelijk maakt, door gebruikers en ondernemende koeriers aan elkaar te koppelen. Prodos ondersteunt ishipit bij het werven van koeriers en het activeren van gebruikers.

Bekijk de website

Fromanteel Amsterdam

Implementeren van Enhanced Ecommerce om de volledige online funnel van Amsterdams horlogemerk Formanteel meetbaar en inzichtelijk te maken.

Bekijk de website

Bloombaby

Prodos ondersteunt Bloom met het opzetten van de Duitse website en zet onder andere zoekmachinemarketing en social media marketing in om de Duitse doelgroep te bereiken en online verkopen te genereren.

Bekijk de website

Wijs & van Oostveen – Vermogensbeheer

Prodos ondersteunt Wijs & van Oostveen bij het optimaliseren en het laden van de verschillende diensten.

Bekijk de website

Enthousiast geworden?

Wil je met jouw huidige online platform naar een nieuw niveau? Of heb je een idee en wil je een volledig online concept laten ontwikkelen?