No Cure No Pay
Focus op resultaat
Korte lijnen & snel schakelen
Samen online groeien

Performance marketing

Risicoloos groeien met performance marketing

Ben jij op zoek naar een partner die jouw online resultaat zowel strategisch als uitvoerend naar een hoger niveau kan tillen? Wij zijn Prodos. Wij helpen jouw organisatie online groeien op basis van performance. Dit doen wij zonder in te leveren op kwaliteit. Door effectief online resultaat te behalen, groeien we samen. Zo zijn wij jouw partner op het gebied van online groei.

No Cure No Pay

Performance Marketing is op basis van No Cure No Pay. Dat betekent dat de uiteindelijke kosten pas berekend worden op basis van het resultaat. De vergoeding kan dan bijvoorbeeld een percentage zijn van de omzet of een vaste vergoeding per lead. Hoe dat in zijn werk gaat? Samen bepalen we welk resultaat wij als uitgangspunt nemen. Aan de hand daarvan gaan onze experts aan de slag om jouw resultaat te maximaliseren.


Voordelen

  • Eén partner voor jouw online groei
  • Samen online groeien
  • Kosten in lijn met je resultaat
  • Geen hoge tarieven of ingewikkelde campagnebudgetten
  • Korte en directe lijnen

Resultaten behalen doen we met behulp van:


Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? En zou je graag eens kennis willen maken of willen sparren over de mogelijkheden van performance based marketing? Laat dan je contactgegevens achter. Dan vertellen we je graag meer tijdens een kop koffie of thee!

продвижение сайтов интернет рекламаcam girls for freeіущ оптимизациякак оформить бровиberlin to paris trainsunnic

Hoe gaan wij te werk?

Stap 1: Kennismaking

Wij vinden het belangrijk om jouw organisatie echt goed te leren kennen. Daar nemen wij dan ook graag de tijd voor. Een goede kennismaking is het halve werk! Ook bespreken wij samen jouw doelstelling en verwachtingen. Zo zorgen wij dat we vanaf de eerste kennismaking direct op één lijn zitten.

Stap 2: Strategie

Na onze kennismaking gaan we samen aan de slag en ontwikkelen we een effectieve strategie. In de strategie bepalen we de aanpak, inzet van kanalen, advertentie en campagnebudget en de performance based vergoeding.

Stap 3: Uitvoering

Nadat de strategie is uitgewerkt gaan wij direct aan de slag. Daarbij zorgen wij dat alles op de juiste manier wordt ingesteld en dat wij continu werken aan het maximaliseren van jouw resultaat. Wij zorgen voor een uitgebreid dashboard, waarin jij continu de resultaten kunt inzien.

Stap 4: Optimalisatie

Door te doen leren, dat is één van onze motto’s. Zo gebruiken wij alle aanwezig kennis en expertise om jouw campagnes te optimaliseren om nog betere resultaten te behalen. Dit doen we uiteraard in goed overleg, waarbij we jou zoveel mogelijk ontzorgen.

Recente projecten

Koffievoordeel.nl

Koffievoordeel beschikt over een enorm assortiment koffie afkomstig uit alle toonaangevende koffiegebieden over de hele wereld. Uw bestelling wordt op werkdagen bij u thuisbezorgd.
savantis_logo

Savantis Vakcentrum

Savantis verbindt vakmanschap en onderwijs in afbouw, schilderen, onderhoud en aanverwante sectoren. Dat deden wij de afgelopen decennia en daarvoor maken we ons ook in de toekomst sterk. Vakmanschap behouden en kennis bevorderen zijn de belangrijkste pijlers.

4moms

Inleiding: Shop4moms.nl is een webshop met revolutionaire babyproducten. 4moms is een snel groeiende onderneming die de manier waarop ouders over babybenodigdheden denken, verandert door opmerkelijk betere producten te creëren! Samenwerking: Prodos heeft voor 4moms een passende webshop gemaakt voor in Nederland en

Enthousiast geworden? Plan een afspraak met ons in!