Onmisbaar voor uw bedrijf

In Nederland zijn meer dan 9,5 miljoen geregistreerd Facebook accounts actief. En in oktober bezochten meer dan 9,8 miljoen Nederlanders het grootste social media platform. Deze indrukwekkende gebruikersaantallen maken social media marketing tot een onmisbaar communicatiekanaal in bijna iedere online marketing strategie.

Maar er is veel meer dan Facebook natuurlijk. Twitter, Google+, YouTube, Instagram, Snapchat… Een aantal jaren geleden had niemand nog van deze platformen gehoord maar tegenwoordig kunnen de meesten er niet meer zonder.

Dat biedt kansen voor bedrijven, want als men zoveel gebruik maakt van social media, dan loont het toch om daar als bedrijf aanwezig te zijn en je producent of diensten te promoten? In de meeste gevallen klopt dit. Toch moet er goed nagedacht worden over hoe social media wordt ingezet. Het kan namelijk ook averechts werken.

Wat kan Prodos voor u betekenen:

Wij geven u graag advies over het gebruik van social media en beantwoorden vragen als;

  • Welke social media zijn geschikt voor mijn bedrijf?
  • Hoe kan ik mijn social media account het beste onderhouden?
  • Welke content moet ik plaatsen voor het beste resultaat?

Kortom hoe zorgt u ervoor dat u zich op de juiste manier profileert op social media. Daarnaast zij wij experts in het efficiënt inzetten van social media marketing voor aantoonbaar betere bedrijfsresultaten en kunnen wij uw totale social media marketing werklast uit handen nemen. Uiteraard doen wij deze werkzaamheden altijd in nauw overleg met u of uw medewerkers om er voor te zorgen dat uw merkidentiteit gewaarborgd blijft.

Neem voor meer informatie even contact met ons op, wij informeren u graag over de vele mogelijkheden.

Enthousiast geworden? Kom bij ons op de koffie!