E-mail, blijvend succesvolle communicatie

Uw klant effectief benaderen met de juiste e-mailcampagne en zorgeloos het proces beheren? Dat kan, Prodos Online Marketing verzorgt e-mailmarketing campagnes voor tientallen klanten: van strategie, ontwerp tot het versturen van een nieuwsbrief en het meten van de resultaten.

Persoonlijke e-mail marketing

Met e-mailmarketing richt je direct de juiste boodschap aan de juiste persoon. We gebruiken daarvoor het gratis, gebruiksvriendelijke programma Mailchimp. Met Mailchimp kun je de digitale nieuwsbrief vormgeven zoals je wilt en de boodschap echt personaliseren op basis van interesses en met naam en toenaam. Hoe beter de boodschap is afgestemd op de interesses van de ontvanger, des te succesvoller de campagne.

En de campagne kun je ook nog eens meteen delen via social media.

Interactieve nieuwsbrieven

Maar met e-mailmarketing kun je natuurlijk veel meer dan alleen het overbrengen van je boodschap waarmee je conversies binnen haalt. Je kunt ook meer inzicht krijgen in wie er aan de andere kant van de nieuwsbrief zit door je ontvangers een online enquête te sturen. Of verhoog het aantal leads met het opzetten van een actiesite.

De effecten van e-mail marketing meten

Om te checken hoe de nieuwsbrief door jouw doelgroep is ontvangen koppelen we Mailchimp aan Google Analytics. Daarmee krijg je een helder inzicht in hoe de ontvangers op jouw nieuwsbrief hebben gereageerd. Welke conversies de e-mailmarketing heeft opgeleverd.

Het spreekt voor zicht dat we de nieuwsbrieven responsive maken. Dat wil zeggen dat de nieuwsbrief zich altijd aanpast afmetingen van het scherm.

In het kort: waarom e-mailmarketing nog steeds scoort

  • Persoonlijke aandacht
  • De ontvanger heeft zich zelf opgegeven om de nieuwsbrieven te ontvangen. De interesse is er!
  • We kunnen je e-mailcampagne koppelen aan Google Analytics. Zo krijg je een helder inzicht in hoe de campagne het doet
  • Directe communicatie via de e-mail werkt in veel gevallen beter dan een gedrukte mailing
  • We maken de nieuwsbrieven responsive, waardoor ze meeschalen met het scherm. Welk (mobiel) apparaat je ontvanger ook gebruikt.
  • Bij Prodos zijn we specialist op online marketing. We weten waar je mailing aan moet voldoen om te scoren.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Enthousiast geworden? Kom bij ons op de koffie!