Prodos is een online marketing bureau met een unieke propositie. Met een ervaren team en passie zetten wij alle aspecten van online marketing in voor onze klanten. Van social media tot e-mail, als een kanaal voor uw doelgroep interessant is gaan wij aan de slag om het resultaat via de kanaal voor uw bedrijf te maximaliseren. Hieronder ziet u een overzicht van enkele kanalen en diensten die wij vaak voor onze klanten inzetten.

Meer over onze dienstverlening

Zoekmachinemarketing (SEA)

Online adverteren draait om relevantie, als adverteerder wil je een potentiële klant de juiste boodschap op het juiste moment laten zien. Hier ligt de kracht van zoekmachinemarketing, want hiermee kun je potentiële klanten benaderen die op dat moment op zoek zijn naar de producten of services die uw bedrijf aanbiedt.

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Als u ook maar iets met websites te maken heeft gehad, heeft u er wel eens van gehoord: Search Engine Optimization (SEO’ ofwel zoekmachine optimalisatie). Hiermee kun je vindbaar worden in de organische resultaten van zoekmachines zoals Google.

Social Media marketing

In Nederland zijn meer dan 9,5 miljoen geregistreerd Facebook accounts actief. En in oktober bezochten meer dan 9,8 miljoen Nederlanders het grootste social media platform. Deze indrukwekkende gebruikersaantallen maken social media marketing tot een onmisbaar communicatiekanaal in bijna iedere online marketing strategie.

E-mail marketing

Uw klant effectief benaderen met de juiste e-mailcampagne en zorgeloos het proces beheren? Dat kan, Prodos Online Marketing verzorgt e-mailmarketing campagnes voor tientallen klanten: van strategie, ontwerp tot het versturen van een nieuwsbrief en het meten van de resultaten.