LinkedIn Ads

Ben jij vooral geïnteresseerd in het bereiken van een b2b-doelgroep, dan is LinkedIn Ads ideaal voor jou. Ook LinkedIn is perfect voor het vergroten van je naamsbekendheid, genereren van leads en zorgen voor extra verkeer naar je website of webshop. Wij helpen je met het stellen van realistische doelstellingen en het optimaliseren de verschillende campagnes en advertenties. Natuurlijk blijven we continu alles meten en daar waar nodig passen we de advertenties aan.

Neem contact op

LinkedIn Ads

LinkedIn Advertenties uitbesteden?

Een verstandige keuze! Dankzij onze ruime ervaring met adverteren op LinkedIn behalen wij succesvolle campagnes voor onze klanten.

Hoe gaan we te werk?

 1. Inventariseren

  We onderzoeken eerst welke onderdelen zo snel mogelijk opgepakt moeten worden. Maar we stellen ook de doelen vast en spreken we af welke uitingen er in de advertenties gebruikt gaan worden.
 2. Doelgroep bepalen

  Tijdens deze stap bepalen we welke doelgroep we op welke manier aanspreken? De juiste doelgroepen targeten helpt je bij het weergeven van je LinkedIn campagne aan mensen die er voor jou toe doen. Mensen die je advertentie zien, verdienen een zo persoonlijk mogelijke aanpak op ieder moment in de gehele customer journey. Dit levert je gegarandeerd een beter rendement op je LinkedIn campagnes en meer verkeer naar je website.
 3. Strategie bepalen en content creëren

  Samen met jou werken we de online strategie uit, waarna we met content marketing verschillende posts schrijven, afbeeldingen designen en landingspagina’s creëren.
 4. Bouwen van campagnes

  Afhankelijk van jouw mogelijkheden maken we de advertenties en bouwen we de campagnes. De campagnes optimaliseren we op basis van het behaalde resultaat.
 5. A/B testing

  Zodra de campagnes van start gaan zorgen wij voor een maximaal rendement met behulp van A/B testen op doelgroepen-, plaatsings-, en advertentie-niveau. Met behulp van dagelijkse optimalisatie optimaliseren we de resultaten.
 6. Rapportage & evaluatie

  We rapporteren in heldere taal en evalueren met jou de resultaten en eventuele wijzigingen in de aanpak.

Wat kan Prodos voor jou betekenen?

Wil jij weten hoe je LinkedIn Ads optimaal in kan zetten? Neem dan contact op met één van onze social media experts.

Neem contact op

Ons werk

Dijkhuisletselschade.nl

Dijkhuis Letselschade is een organisatie waar verschillende letselschade advocaten zich richten op het begeleiden van slachtoffers met allerlei vormen van letselschade. Zij onderscheiden zich door expertise te combineren met een persoonlijke aanpak.

Bekijk de website

Varga’s Wines

Varga's Wines biedt wijnen voor de bij haar aangesloten bedrijven. Met deze nieuwe website willen ze ervoor zorgen dat haar klanten online de verschillende wijnen kunnen bestellen. Verder moet de website een visite kaartje zijn voor potentiële klanten. En dat is met de nieuwe website zeker gelukt!

Pink Paradox Europe

Paradox Europe is een nieuwe webshop waar je altijd slaagt voor de mooiste bruid- en avondschoenen en tasjes. Heb je jouw droomjurk gevonden? Maak dan je outfit compleet met een schitterend paar schoenen en bijpassend tasje van het bekende merk Paradox London PINK.

Bekijk de website

Bittiq

Bittiq geeft je meer inzicht in je uitgaven en concrete tips over hoe je kunt besparen op je vaste lasten en abonnementen. Het werkt automatisch, gekoppeld aan je bank. Registreer Simpel overzicht en lagere kosten. Moeiteloos en snel.

Bekijk de website

USP Marketing Consultancy

USP Marketing Consultancy is hét toonaangevende marktonderzoeksbureau voor de bouwsector, de installatiesector, de doe-het-zelfsector en de woonsector.

Bekijk de website

ishipit

ishipit is een uniek bezorgplatform, dat het laten kopen, bezorgen en ophalen van bijna alles uit de buurt mogelijk maakt, door gebruikers en ondernemende koeriers aan elkaar te koppelen. Prodos ondersteunt ishipit bij het werven van koeriers en het activeren van gebruikers.

Bekijk de website

Fromanteel Amsterdam

Implementeren van Enhanced Ecommerce om de volledige online funnel van Amsterdams horlogemerk Formanteel meetbaar en inzichtelijk te maken.

Bekijk de website

Bloombaby

Prodos ondersteunt Bloom met het opzetten van de Duitse website en zet onder andere zoekmachinemarketing en social media marketing in om de Duitse doelgroep te bereiken en online verkopen te genereren.

Bekijk de website

Wijs & van Oostveen – Vermogensbeheer

Prodos ondersteunt Wijs & van Oostveen bij het optimaliseren en het laden van de verschillende diensten.

Bekijk de website

Enthousiast geworden?

Wil je met jouw huidige online platform naar een nieuw niveau? Of heb je een idee en wil je een volledig online concept laten ontwikkelen?