Instagram Ads

Instagram is de plek om het verhaal van je merk of bedrijf visueel te vertellen én om te verkopen. Met meer dan 4 miljoen Nederlandse gebruikers kan Instagram een belangrijk onderdeel zijn van je online marketing strategie. Wij helpen je niet alleen met de strategie, maar ook met het kiezen van het juiste formaat van je Ads. Tevens denken we ook graag mee over de creatieve invulling ervan.

Neem contact op

Instragram Ads

Instagram Ads uitbesteden?

Een verstandige keuze! Dankzij onze ruime ervaring met adverteren op Instagram behalen wij succesvolle campagnes voor onze klanten.

Hoe gaan we te werk?

 1. Inventariseren

  We onderzoeken eerst wie jouw klant is en hoe het aankoopproces verloopt
 2. Targeting

  Met behulp van data maken zien we precies welke doelgroepen de meeste potentie voor jouw bedrijf hebben. Hierbij maken we gebruik van geografische-, leeftijd- en interesse-targeting.
 3. Bouwen van campagnes

  Afhankelijk van jouw mogelijkheden maken we de advertenties en bouwen we de campagnes. De campagnes optimaliseren we op basis van het behaalde resultaat.
 4. A/B testing

  Zodra de campagnes van start gaan zorgen wij voor een maximaal rendement met behulp van A/B testen op doelgroepen-, plaatsings-, en advertentie-niveau. Met behulp van dagelijkse optimalisatie optimaliseren we de resultaten.
 5. Rapportage & evaluatie

  We rapporteren in heldere taal en evalueren met jou de resultaten en eventuele wijzigingen in de aanpak.

Wat kan Prodos voor jou betekenen?

Wil jij weten hoe je Instagram Ads optimaal in kan zetten? Neem dan contact op met één van onze social media experts.

Neem contact op

Ons werk

Dijkhuisletselschade.nl

Dijkhuis Letselschade is een organisatie waar verschillende letselschade advocaten zich richten op het begeleiden van slachtoffers met allerlei vormen van letselschade. Zij onderscheiden zich door expertise te combineren met een persoonlijke aanpak.

Bekijk de website

Varga’s Wines

Varga's Wines biedt wijnen voor de bij haar aangesloten bedrijven. Met deze nieuwe website willen ze ervoor zorgen dat haar klanten online de verschillende wijnen kunnen bestellen. Verder moet de website een visite kaartje zijn voor potentiële klanten. En dat is met de nieuwe website zeker gelukt!

Pink Paradox Europe

Paradox Europe is een nieuwe webshop waar je altijd slaagt voor de mooiste bruid- en avondschoenen en tasjes. Heb je jouw droomjurk gevonden? Maak dan je outfit compleet met een schitterend paar schoenen en bijpassend tasje van het bekende merk Paradox London PINK.

Bekijk de website

Bittiq

Bittiq geeft je meer inzicht in je uitgaven en concrete tips over hoe je kunt besparen op je vaste lasten en abonnementen. Het werkt automatisch, gekoppeld aan je bank. Registreer Simpel overzicht en lagere kosten. Moeiteloos en snel.

Bekijk de website

USP Marketing Consultancy

USP Marketing Consultancy is hét toonaangevende marktonderzoeksbureau voor de bouwsector, de installatiesector, de doe-het-zelfsector en de woonsector.

Bekijk de website

ishipit

ishipit is een uniek bezorgplatform, dat het laten kopen, bezorgen en ophalen van bijna alles uit de buurt mogelijk maakt, door gebruikers en ondernemende koeriers aan elkaar te koppelen. Prodos ondersteunt ishipit bij het werven van koeriers en het activeren van gebruikers.

Bekijk de website

Fromanteel Amsterdam

Implementeren van Enhanced Ecommerce om de volledige online funnel van Amsterdams horlogemerk Formanteel meetbaar en inzichtelijk te maken.

Bekijk de website

Bloombaby

Prodos ondersteunt Bloom met het opzetten van de Duitse website en zet onder andere zoekmachinemarketing en social media marketing in om de Duitse doelgroep te bereiken en online verkopen te genereren.

Bekijk de website

Wijs & van Oostveen – Vermogensbeheer

Prodos ondersteunt Wijs & van Oostveen bij het optimaliseren en het laden van de verschillende diensten.

Bekijk de website

Enthousiast geworden?

Wil je met jouw huidige online platform naar een nieuw niveau? Of heb je een idee en wil je een volledig online concept laten ontwikkelen?