Social Advertising

Vandaag de dag is social media een onmisbaar communicatiekanaal in bijna iedere online marketing strategie. Social media is veel meer dan Facebook. Wat te denken van Twitter, Google+, YouTube, Instagram, Snapchat… Een aantal jaren geleden had niemand nog van deze platformen gehoord, maar tegenwoordig kunnen de meesten niet meer zonder. En dat biedt kansen voor bedrijven. Want als men zoveel gebruik maakt van social media, dan loont het toch om daar als bedrijf aanwezig te zijn en je product of diensten te promoten? In de meeste gevallen klopt dit.

Neem contact op

social-advertising

Waarom Social Advertising uitbesteden?

Toch moet er goed nagedacht worden over hoe social media wordt ingezet. Het kan namelijk ook averechts werken. Want het adverteren via social media is een complex geheel geworden. Wij helpen jou om via social media meer merkbekendheid te genereren en zo nieuwe klanten binnen te halen. Dat alles natuurlijk door jouw advertentiebudget op een zo optimale manier te gebruiken.

Voordelen

  • Meer zichtbaarheid, verkeer en conversies
  • Zeer gedetailleerde targeting
  • Op het juist moment de juiste doelgroep bereiken
  • Zeer nauwkeurig meetbaar

Verschillende kanalen

Binnen social advertising onderscheiden we meerdere kanalen. Deze hebben ieder hun eigen kenmerken, waardoor ze zeer effectief kunnen zijn. Zo heeft Prodos al vele succesvolle campagnes gedraaid binnen Facebook, Instagram en LinkedIn.

Onze expertise

LinkedIn Ads

LinkedIn Advertenties uitbesteden? Een verstandige keuze! Dankzij onze ruime ervaring met adverteren op LinkedIn behalen wij succesvolle campagnes voor onze klanten. Hoe gaan we te werk? Inventariseren We onderzoeken eerst …

Lees meer

Instagram Ads

Instagram Ads uitbesteden? Een verstandige keuze! Dankzij onze ruime ervaring met adverteren op Instagram behalen wij succesvolle campagnes voor onze klanten. Hoe gaan we te werk? Inventariseren We onderzoeken eerst …

Lees meer

Facebook advertising

Facebook Advertenties uitbesteden? Een verstandige keuze! Dankzij onze ruime ervaring met adverteren op Facebook behalen wij succesvolle campagnes voor onze klanten. Hoe gaan we te werk? Inventariseren We onderzoeken eerst …

Lees meer

Ons werk

RE/MAX Totaal Makelaars

RE/MAX Totaal makelaars is de grootste makelaar in Rotterdam en omstreken met de meest lokale aanpak. In nauwe samenwerking is Prodos verantwoordelijk voor het maximaliseren van de online zichtbaarheid en het realiseren van leads. Hiervoor zet Prodos effectieve leadgeneratie, branding en retargetting campagnes in via Google, Facebook en Instagram.

Bekijk de website

Artnight

Artnight is een internationaal platform voor en door schilders. Op het platform kunnen ervaren schilders workshops aanbieden aan een breed publiek. Deze unieke workshops worden aangeboden op de mooiste en meest inspirerende locaties. Voor Artnight is Prodos verantwoordelijk voor het generen van meer kwalitatief verkeer naar de website, met als doel om de verschillende workshops te vullen met deelnemers. Hierbij ligt de nadruk op het effectief inzetten en uitbouwen van de verschillende social campagnes in het netwerk van Facebook en Instagram.

Bekijk de website

de Wijnbeurs

De Wijnbeurs is een webshop die zich richt op de online verkoop van wijn in Nederland en in België. Zij importeerden rechtstreeks zonder tussenkomst van andere partijen. Prodos is verantwoordelijk voor de performance van de Shopping en Search campagnes binnen het zoeknetwerk van Google. Daarnaast adviseert Prodos ook over de inzet van andere online marketing kanalen.

Bekijk de website

Wijnvoordeel

Wijnvoordeel is de grootste webshop in Nederland en België in de online verkoop van wijn. Prodos is verantwoordelijk voor de performance van de Shopping en Search campagnes binnen het zoeknetwerk van Google. Tevens adviseert Prodos Wijnvoordeel over de inzet van andere online marketing kanalen.

Bekijk de website

Koffievoordeel & Koffiemarkt

Koffiemarkt en koffievoordeel zijn twee labels van E-luscious en richten zich op de verkoop van koffie en toebehoren op de Nederlandse en Belgische markt. Voor beide labels is Prodos verantwoordelijk voor de volledige online performance. Hierbij werkt Prodos dagelijks aan het maximaliseren van de resultaten uit alle advertentie, affiliate en shopping campagnes.

Bekijk de website

Enthousiast geworden?

Wil je met jouw huidige online platform naar een nieuw niveau? Of heb je een idee en wil je een volledig online concept laten ontwikkelen?