Lage investeringskosten
Miljoenen publiek
Hoog groei potentieel
Op basis van no Cure no Pay

Marketplace marketing

Waarom marketplace marketing?

Niet alleen in het buitenland, maar ook in Nederland worden marktplaatsen steeds populairder. En dat is ook niet gek. Dankzij platformen zoals Amazon, eBay en bol.com worden namelijk in één keer miljoenen mensen bereikt. Het inzetten van dit soort marktplaatsen biedt dan ook veel potentie, zoals omzetgroei! Ook blijkt uit diverse onderzoeken dat de consumenten hun online zoektocht steeds vaker begint op zulke marktplaatsen. Prominent aanwezig zijn op marktplaatsen is dan ook steeds belangrijker. Benieuwd wat marketplaces nog meer voor jouw organisatie kan betekenen? Vraag dan de gratis uitgebreide marketplace potentie check aan! Dit is een gratis uitgebreid document waarin jouw persoonlijke potentie wordt toegelicht! Door je gegevens in het aanvraagformulier hiernaast in te vullen, ontvang je zo snel mogelijk een uitgebreide PDF thuisgestuurd!

Voordelen

  • Groot internationaal bereik
  • Extra verkoopkanaal en meer omzet
  • Volledige controle op productlist en pricing
  • Real-time verkoopoverzicht en voorraadbeheer / integratie

Channable

Voor het feedmanagement maken wij gebruik van Channable. Deze tool is de ultieme feed management tool. Hij helpt heel effectief bij het ontwikkelen en optimaliseren van jouw data feed. Daarmee ben je in staat om veel gemakkelijker te adverteren. Ook wordt jouw assortiment vanuit één plek automatisch aangepast. Hierdoor heb jij altijd op elk kanaal of site een actueel aanbod en is je informatie altijd up to date. Om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn, zijn wij partner van Channable!

Jouw producten op:

Benieuwd welke marketplaces nog meer interessant zijn voor jouw business?
Vraag dan direct de GRATIS marketplace potentie check aan!
Je kunt je gegevens eenvoudig achterlaten in het formulier rechts en je ontvang hem zo snel mogelijk!

купить утятницу чугуннуюkisty4makiyazh.xyzоодноквебкам бизнесsochi voyagealipay украина

Hoe gaan wij te werk?

Stap 1: Strategie

Allereerst bepalen wij samen met jou de strategie die aansluit bij jouw omzetdoelstellingen. Hierbij kijken we niet alleen naar jouw budget, maar ook naar de verschillende mogelijkheden. Zo bekijken we waar jouw doelgroep zich bevind en welke kanalen de meeste potentie hebben.

Stap 2: Aanmaken & koppelen van systemen

Daarna gaan wij direct voor je aan de slag. Zo koppelen wij jouw webshop en CMS systeem aan de marketplaces die jij in wilt zetten. Ook richten wij de ICT systemen zo voor je in dat alles foutloos op elkaar afgestemd is. Zo heb je altijd een real-time koppeling met je eigen webshop en voorraad.

Stap 3: Overzetten van producten

Als alle systemen zijn gekoppeld en uitvoering getest, zetten wij het productportfolio live. Ook richten wij de storefront en alle andere zaken voor je in.

Stap 4: Onderhoud

Maandelijks gaan wij aan de slag binnen de door jouw gekozen marketplaces om het productaanbod te optimaliseren, nieuwe prijsstrategieën te bepalen, eventueel te adverteren en zo nodig onderhoud plegen. Ook zijn wij altijd bereikbaar voor vragen of ondersteuning.

Wat kost het?

Als je ervoor kiest om aan de slag te gaan met één of meerdere marketplaces voorzien wij jou van een scherp en passend voorstel. Dit voorstel bestaat uit opstartkosten en optimalisatiekosten. De opstartkosten zijn gebaseerd op een variabel bedrag, afhankelijk van jouw E-commerce platform. De optimalisatiekosten zijn op performance basis. Dat betekend dat wij samen het resultaat als uitgangspunt nemen. Je betaald dan ook alleen voor resultaat. Zo hanteren wij geen hoge tarieven of ingewikkelde campagnekosten, maar profiteren we samen van jouw resultaat. 

Wil je ook groeien met Marketplaces en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan direct contact op met onze Marketplace expert Danny van Veen.

Recente projecten

4moms

Inleiding: Shop4moms.nl is een webshop met revolutionaire babyproducten. 4moms is een snel groeiende onderneming die de manier waarop ouders over babybenodigdheden denken, verandert door opmerkelijk betere producten te creëren! Samenwerking: Prodos heeft voor 4moms een passende webshop gemaakt voor in Nederland en

Enthousiast geworden? Plan een afspraak met ons in!