Amazon advertising

Amazon verovert in een razend tempo de Europese markt. En ook heeft de Nederlandse klant steeds meer interesse in dit internationale platform. Dit kan ook voor jouw organisatie enorme kansen bieden. Helemaal omdat Amazon binnen korte tijd ook zijn intrede in Nederland doet.

Neem contact op

Amazon advertising

Heb jij interesse in Amazon advertising of adverteer je al op Amazon, maar ben je nog niet tevreden met je ROI? Onze experts kunnen je adviseren bij het maken van campagnes of dit helemaal overnemen. Door het maken van de juiste keuzes en continu het proces te optimaliseren kunnen wij samen het meeste uit jouw investering halen. Ook dat is samen online groeien.

Hoe gaan we te werk?

 1. Openen Amazon account

  In deze fase ondersteunen we je bij het openen van je account. Daarnaast zorgen we ervoor dat alles klaarstaat voor het bereiken van de meest optimale conversie tot website tracking.
 2. Strategische planning

  Op het moment dat we er zeker van zijn dat aan de achterkant alles goed staat, zetten we campagnes op in Amazon. De campagnes stemmen we natuurlijk af op jullie doelen, merk en bedrijf.
 3. Feed management

  Als officiële partner van Channable, de feed management tool, zorgen wij voor een perfecte integratie van jouw producten en Amazon. En omdat Channable er voor zorgt dat de feed dagelijks wordt geüpdate, heb je altijd de meest relevante ads.
 4. Conversie optimalisatie

  Met behulp van verschillende dynamisch dashboards houden we de prestaties in de gaten. Waar nodig voeren we optimalisaties door om ervoor te zorgen dat jouw beschikbare advertentiebudget op de meest effectieve wijze wordt ingezet.

Wat kan Prodos voor jou betekenen?

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden rondom Amazon Advertising? Neem dan vrijblijvend contact met één van onze professionals op.

Neem contact op

Ons werk

Dijkhuisletselschade.nl

Dijkhuis Letselschade is een organisatie waar verschillende letselschade advocaten zich richten op het begeleiden van slachtoffers met allerlei vormen van letselschade. Zij onderscheiden zich door expertise te combineren met een persoonlijke aanpak.

Bekijk de website

Varga’s Wines

Varga's Wines biedt wijnen voor de bij haar aangesloten bedrijven. Met deze nieuwe website willen ze ervoor zorgen dat haar klanten online de verschillende wijnen kunnen bestellen. Verder moet de website een visite kaartje zijn voor potentiële klanten. En dat is met de nieuwe website zeker gelukt!

Pink Paradox Europe

Paradox Europe is een nieuwe webshop waar je altijd slaagt voor de mooiste bruid- en avondschoenen en tasjes. Heb je jouw droomjurk gevonden? Maak dan je outfit compleet met een schitterend paar schoenen en bijpassend tasje van het bekende merk Paradox London PINK.

Bekijk de website

Bittiq

Bittiq geeft je meer inzicht in je uitgaven en concrete tips over hoe je kunt besparen op je vaste lasten en abonnementen. Het werkt automatisch, gekoppeld aan je bank. Registreer Simpel overzicht en lagere kosten. Moeiteloos en snel.

Bekijk de website

USP Marketing Consultancy

USP Marketing Consultancy is hét toonaangevende marktonderzoeksbureau voor de bouwsector, de installatiesector, de doe-het-zelfsector en de woonsector.

Bekijk de website

ishipit

ishipit is een uniek bezorgplatform, dat het laten kopen, bezorgen en ophalen van bijna alles uit de buurt mogelijk maakt, door gebruikers en ondernemende koeriers aan elkaar te koppelen. Prodos ondersteunt ishipit bij het werven van koeriers en het activeren van gebruikers.

Bekijk de website

Fromanteel Amsterdam

Implementeren van Enhanced Ecommerce om de volledige online funnel van Amsterdams horlogemerk Formanteel meetbaar en inzichtelijk te maken.

Bekijk de website

Bloombaby

Prodos ondersteunt Bloom met het opzetten van de Duitse website en zet onder andere zoekmachinemarketing en social media marketing in om de Duitse doelgroep te bereiken en online verkopen te genereren.

Bekijk de website

Wijs & van Oostveen – Vermogensbeheer

Prodos ondersteunt Wijs & van Oostveen bij het optimaliseren en het laden van de verschillende diensten.

Bekijk de website

Enthousiast geworden?

Wil je met jouw huidige online platform naar een nieuw niveau? Of heb je een idee en wil je een volledig online concept laten ontwikkelen?