Blog

We houden je graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van marketing, sales en bedrijfsgroei binnen de B2B branche. Daarnaast delen we graag onze eigen kennis en ervaring met jou.

Belangrijke update Google Partner-badge 2021

Jessica Ineke — 17/06/21
Zoekmachine marketing

Wij hebben nieuwe Google Partner-badge verdiend! Bij Prodos vinden we dit erg waardevol en zijn we trots dat we deze partner badge hebben. Lees in onze blog alle nieuwe vereisten op een rij.

Lees meer

Hoe zorg je dat je SEO punten worden opgepakt?

Jessica Ineke — 10/05/21
Web development

Hoe zorg je dat je SEO aanbevelingen goed en op tijd worden uitgevoerd door de developers? Lees vijf concrete tips en krijg je SEO punten doorlopend hoog op de agenda.

Lees meer

Heb jij al een effectieve linkbuilding strategie?

Jessica Ineke — 29/04/21
Strategie & Analyse

Hoe ziet Google jou als autoriteit in de markt? En hoe zorg je ervoor dat jouw linkbuilding strategie werkt? Lees dit en meer in deze blog met tips om direct toe te passen.

Lees meer

5 tips voor meer verkopen op Amazon

Jessica Ineke — 20/04/21
Zoekmachine marketing

Op marketplaces starten steeds meer mensen hun zoektocht naar producten. Het zoeken op deze marketplaces werkt anders dan in Google, dit vraagt daardoor om andere strategieën. Lees hier 5 tips voor meer verkopen op Amazon.

Lees meer

Ben jij al klaar voor de Google Core Web Vitals Update?

Jessica Ineke — 29/03/21
Zoekmachine marketing

Vanaf Mei 2021 wordt de Core Web Vitals update uitgerold. Het belangrijkste van deze nieuwe update is dat Google ook de gebruikerservaring gaat meewegen bij het bepalen van de organische vindbaarheid. Ben jij al klaar voor deze update?

Lees meer

8 Tips voor succesvol LinkedIn adverteren

Tirza Allers — 25/03/21
Social advertising

Van LinkedIn Advertising wordt vaak gedacht dat het duur is, maar eigenlijk valt dit wel mee. Het klopt dat de Cost per Click een stuk hoger ligt dan bij adverteren …

Lees meer

Google Smart Shopping: New Customer Acquisition Goals

Wilco den Boef — 04/12/20
Strategie & Analyse

Google Smart Shopping heeft sinds kort een nieuwe functionaliteit, namelijk de New Customer Acquisition Goals (NCA-Goals). Wat is het en wat kun je ermee? Wat is het? Via Google Shopping …

Lees meer

Google Analytics 4: wat is het en wat is er nieuw?

Mats van der Graaf — 23/11/20
Strategie & Analyse

Het zal je vast niet ontgaan zijn: Google heeft besloten om de bèta-versie van Google Analytics ‘Web+App’ te rebranden en opnieuw in de markt te zetten als onderdeel van de …

Lees meer

brightonSEO. 2020: 5 praktische tips om direct toe te passen!

Danny van Veen — 03/11/20
Zoekmachine marketing

Op 1 en 2 oktober vond dit jaar brightonSEO. plaats. Helaas was het door COVID19 niet mogelijk om het evenement live te bezoeken, maar de organisatie heeft het event prima …

Lees meer

Enthousiast geworden?

Wil je met jouw huidige online platform naar een nieuw niveau? Of heb je een idee en wil je een volledig online concept laten ontwikkelen?